utku5860 Megapat Katılım 10 Ekim 2013 Mesajlar 47 16 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum ama bu üçlü arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum ama bu üçlü arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
21Kıray Megapat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #2 Razer Blackwidow favorimdir.
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Yer İzmir 16 Kasım 2014 #3 Razer Blackwidow Ultimate diğerlerini geç bence.
nanikush Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 319 Yer Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #4 Ben Logitech hastasıyım ama Razer diyorum. USB girişi kulaklık jackleri kesinlikle çok kullanışlı. Ayarlanabilir ışıkları çok havalı. Bence tek eksisi daktilo sesi çıkarması. Geceleri sorun olabilir.
Ben Logitech hastasıyım ama Razer diyorum. USB girişi kulaklık jackleri kesinlikle çok kullanışlı. Ayarlanabilir ışıkları çok havalı. Bence tek eksisi daktilo sesi çıkarması. Geceleri sorun olabilir.
ArnıldCivardagezen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2014 #5 Blackwidow Ultimate almalısın. Hatta alabilirsen Chroma versiyonunu al. Tam bir "pavyon". Ancak Razer varken diğerlerini düşünme bence.
Blackwidow Ultimate almalısın. Hatta alabilirsen Chroma versiyonunu al. Tam bir "pavyon". Ancak Razer varken diğerlerini düşünme bence.