Razer Blackwidow V2 Chroma Mercury Edition alınır mı?

Yalnızca tuş kapağı o link. PBT tuşlar 20-100 dolar arasında fiyata sahip. İyi bir PBT tuş orta segment bir klavye fiyatına.

Basit.

Işık tuttuğunuzda parlar. Ve rengi farklıdır. Resimdeki gibi.
Hocam Switch değişikliği nasıl oluyor? Bende de BlackWidow V2 var. Orange nasıl yapabilirim?

Hocam Switch değişikliği nasıl oluyor? Bende de BlackWidow V2 var. Orange nasıl yapabilirim?
Klavyenin desteklemesi gerekiyor. İsmine hot-swap deniyor. Hot-swap klavyelerde switchlerin tırnaklarından tutup sökebiliyorsunuz. Ve yerine ayakları uyan farklı renk/marka switch takabiliyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla sizin klavyenizde bu özellik yok.
Hmm evet çok bariz belli.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ow-v2-chroma-mercury-editon-1074432203/detay/
Neyse ilan bu dostlarım bi bakabilir misiniz?
Switch'i değiştirmemiş. İç mekanizmasını değiştirmiş. Clicky switch'i linear yapmanın bildiğim tek modu jailhouse mod:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses yapan parça yeşil switchte gördüğünüz alttaki ayrık parça. Jailhouse modun ne kadar efektif olduğunu bilmiyorum. Ayrıca switch'in hissiyatına nasıl etki eder onu da bilmiyorum. Ama bana mantıklı gelmedi. Belki başka bir yöntem kullanmıştır ama yine switchin hissiyatına nasıl etki eder tartışılır.

Ayrıca Blackwidows mercury edition'a baktım da:

O klavye böyle. Bu mercury edition değil yani. Ayrı bir white modeli var mı diye arattım bulamadım. İlanı koyan arkadaş diyerek belirtmiş. Tahminim kasasını kendi boyadı.

Şuradan da belli oluyor gibi. Hatta redditte birebir aynı versiyonunu buldum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Diğer bir sorun klavyenin ne kadar eski olduğunu bilmemen. Muhtemelen keycapsleri değişmen gerekecek. Bu da en ucuz 250-300 TL'ye patlar (HK Gaming keycapslerden aldığını farz edersek).

Şuradan da belli oluyor gibi.
Oraya bakmanıza gerek yok bence, Razer logosunun olduğu yerin rengi farklı.

Bir de böyle bir şey buldum. Aynen benziyor.

Maşallah hocam döktürmüşsün ağzına sağlık çok teşekkür ederim.

İyi kolpa atmış valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…