Razer Blackwidow V2 vs V3

ekran

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2020
Mesajlar
2.362
Makaleler
1
Çözümler
3
V2 klavyeler 800TL onu anladım ama bazı v3'lerde 800 TL bazılarıysa 4000TL yan sanayi mi arkadaşlar bunlar? Bir de 800-1200 TL arasında güzel bir klavye önerirseniz sevinirim.
 
Black Widow X v2'den de v3'ten de daha kaliteli bir klavye. V2 mi v3'mü dersen ben v2'yi daha güzel buluyorum. V3'ün tuşları çok daha alt segment hissettiriyor. Diğerlerine nazaran daha düşük kalite ve hafif. V2'de USB uzatma da var. Taban beyaz olduğu için daha parlak ve canlı gözüküyor.

2. el alacağını düşünüyorum. Bu klavyelerin sıfırı çok zor şu anda bulmak. Black Widow Elite, Razer ekosisteminde kullandığı en kaliteli klavye şahsen. Bahsettiğim tüm klavyeleri bir fiil kullandım.

Elite'de yandaki tekerin arada sapıtma problemi var. V2'de RGB ışıkların sapıtma problemi var. X'de boya atma problemi var full aliminyum metal gövde çünkü. V3 zaten bilek desteği de kendisi de çoook dandik. Aldığım gibi arkadaşıma satmıştım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı