FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 6 Temmuz 2023 #2 Güzel bir klavye fakat yeşil Switch çok sesli.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2023 #3 562410 dedi: Güzel bir klavye fakat yeşil Switch çok sesli. Genişletmek için tıkla... Mavi daha sesli değil mi?
562410 dedi: Güzel bir klavye fakat yeşil Switch çok sesli. Genişletmek için tıkla... Mavi daha sesli değil mi?
Abradolf Lincoler Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 474 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 Bütçeni zorlayacak ise klavyelere o kadar para vermeni önermiyorum ama paran varsa güzel klavyedir, evet.
Bütçeni zorlayacak ise klavyelere o kadar para vermeni önermiyorum ama paran varsa güzel klavyedir, evet.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #5 Aqely dedi: Mavi daha sesli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, mavi de sesli fakat en seslisi yeşil diye biliyorum.
Aqely dedi: Mavi daha sesli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, mavi de sesli fakat en seslisi yeşil diye biliyorum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 6 Temmuz 2023 #6 Aqely dedi: Mavi daha sesli değil mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de sesli bir Switch.
Batyxah Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 340 Çözümler 1 Yer Sakarya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm Rehberliği Öğrencisi 6 Temmuz 2023 #7 Kullanıyorum, öneririm. Ses konusunda rahatsız olmayacaksan güzel klavyedir tatmin eder.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 6 Temmuz 2023 #8 FeritS0 dedi: Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla sesli. Sorun olmaz dersen, bakılır. Bir süre sonra yeşil anahtarlar can sıkıcı olabilir. Aqely dedi: Mavi daha sesli değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeşil biraz daha sesli. Pek fark yok ama.
FeritS0 dedi: Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla sesli. Sorun olmaz dersen, bakılır. Bir süre sonra yeşil anahtarlar can sıkıcı olabilir. Aqely dedi: Mavi daha sesli değil mi? Genişletmek için tıkla... Yeşil biraz daha sesli. Pek fark yok ama.
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.357 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #9 Batyxah dedi: Kullanıyorum, öneririm. Ses konusunda rahatsız olmayacaksan güzel klavyedir tatmin eder. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynayan biriyim zorlanır mıyım tuşlara basarken vs.
Batyxah dedi: Kullanıyorum, öneririm. Ses konusunda rahatsız olmayacaksan güzel klavyedir tatmin eder. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynayan biriyim zorlanır mıyım tuşlara basarken vs.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 6 Temmuz 2023 #10 FeritS0 dedi: FPS oyunları oynayan biriyim zorlanır mıyım tuşlara basarken vs. Genişletmek için tıkla... Green Switch, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Zorlanmazsınız. Teknik değerler açısından oldukça yeterli. (Basım ömrü, aktif olma mesafesi vs.) Sadece sesi fazla hocam. Tek başınıza kullanabilecek imkanınız varsa sorun olmaz.
FeritS0 dedi: FPS oyunları oynayan biriyim zorlanır mıyım tuşlara basarken vs. Genişletmek için tıkla... Green Switch, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Zorlanmazsınız. Teknik değerler açısından oldukça yeterli. (Basım ömrü, aktif olma mesafesi vs.) Sadece sesi fazla hocam. Tek başınıza kullanabilecek imkanınız varsa sorun olmaz.