Razer Blackwidow V3 HyperX Pudding Keycaps Uygulaması

Biraz markayla ilgisi olanlar bilir ki, Black Widow V3 Razer markasına pek yakıştırılmaz, özellikle RGB konusu çok eleştirilmiştir. Bende klavyenin sönük RGB'lerinden sıkılmış birisi olarak indirim kategorisinde bu ürünü gördüm ve denemek için sipariş geçtim. Sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu. Fotoğraflar çekeli birkaç saat oluyor, yani gündüz vakti. Akşam kısık ışıkta muhtemelen tüm oda renk cümbüşü olacak. Fikir oluşturması açısından konu açıyorum belki birileri faydalanır. Klavyenin havasını tamamen değiştirdi. Hala klavyenin aydınlatma yetersizliğinden dolayı bir miktar sönüklük var ama bu bile yeterli şu an.

Bu yarısı orijinal vs HyperX.

Bu da tamamı takılmış hali.

Bende Razer Blackwidow Chroma V2 var, aynı tuş takımını aldım ama FN ve sağındaki tuş olmadı maalesef. Sende o tuşların boyutunu ALT GR ve CTRL ile eşit yaptıkları için uymuş çok da hoş olmuş. Sanırım tamamen uyumlu gördüğüm tek klavye modeli oldu bu.

Son düzenleme:
Bence Blackwidow Chroma V2 Kullanıyorum, aydınlatma gayet yeterli değil mi? Tuşları değiştirmeye gerek yok. Işıklar hem tuşların altından çıkıyor hem de sanırım taban kısmından çıkıyor, veya taban beyaz olduğu için oraya yansıyor. Tuşlar V3'teki gibi havada olmadığı için de aydınlatma çok canlı ve şiddetli duruyor.

Herhangi bir tuşta sorun yaşadınız mı? Gayet güzel görünüyor denenebilirmiş.

Kullandığım süre boyunca hiç sorun yaşamadım ama HyperX keycap’ler Razer olanlara kıyasla biraz kalitesiz. Parmak izi ve kir tutmaya daha müsait.
Çok teşekkürler, sipariş verdim yine de değişiklik olsun diye. Dönüşümlü kullanırım artık.

Aydınlatma, tuşları görmek için yeterli. Bu tuş seti ile parlaklık oranı 2-3 kat arttı diyebilirim. %100 parlaklıkta kullanmak imkansız gibi bir şey. Amacım parlak kullanmak değil, tuşların alt kısmı beyaz olduğu için çok hoş duruyor bence. Karar sizin.

Ayrıca ufak bir ekleme yapayım. Razer'in bazı tuşlarına aşırı sert bırakıp çektikten sonra yerinden fırladıkları olmuştu. Yani tuşları çıkartmak çok kolay. Ama HyperX'in tuşlarını aparat olmadan çıkartmak çok zor. Daha sağlam tuş basış hissi veriyor. Oynama yapmıyor. Ben daha çok beğendim.

V2'de , V3'te olduğu gibi tuşlar yukarıda değil, kasanın içerisinde gömme olarak geliyor. Bu Steelseries tuş takımları kasanın içine sorunsuz olarak uyum sağlıyor mu? Bahsettiğiniz gibi arada tuş fırlamaları bende de nadiren oluyor. ( Enter tuşlarında )

Ek olarak V2'de makro tuşları mevcut, onlar için tuş takımı yok sanırsam onlar orijinal olarak kalıyor değil mi?

Son düzenleme:

HyperX demek istediysen evet sorunsuz uyuyor. Sadece orta alt kısımdaki FN ve yanındaki App tuşları uymuyor. Tabii ki makro tuşları da çıkmadığı için onlar da değişmiyor. Yukarıda da yazdığım gibi eksiksiz olarak uyum sağlayan model V3 modeli ancak V2'de de fena değil.

Tuşların konumu ve yüksekliği orijinali ile aynı. Sadece tuşların alt kısmını kazıyıp saydam yaptığını hayal et.

Çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…