SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #1 Bu klavye 4 yıl götürür mü, önerir misiniz? Vatan Bilgisayar'da 1200 TL alınır mı? CS:GO, Fortnite ve Valorant oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2021
Bu klavye 4 yıl götürür mü, önerir misiniz? Vatan Bilgisayar'da 1200 TL alınır mı? CS:GO, Fortnite ve Valorant oynuyorum.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #2 4 yıl ve daha çok götürür. Ayrıca çok sağlam harika bir klavyedir.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 17 14 Nisan 2021 #3 Bence güzel bir klavye uzun süre götürür. Alabilirsiniz.
E Ebubekir Solak Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 2 Yer Belgique-Bruxelles 14 Nisan 2021 #4 Hocam bu fiyata BlackWidow V3 alacağınıza Corsair K68 RGB alırsanız bence çok daha mantıklı olur.
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #5 Alınır hatta dünyanın en iyi klavyesi diyebiliriz biraz sesli bir klavye.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #6 Salsa dedi: 4 yıl ve daha çok götürür. Ayrıca çok sağlam harika bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... 1200 TL'nin hakkını verir mi? adnan.mihci dedi: Alınır hatta dünyanın en iyi klavyesi diyebiliriz biraz sesli bir klavye. Genişletmek için tıkla... adnan.mihci dedi: Alınır hatta dünyanın en iyi klavyesi diyebiliriz biraz sesli bir klavye. Genişletmek için tıkla... Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Salsa dedi: 4 yıl ve daha çok götürür. Ayrıca çok sağlam harika bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Salsa dedi: 4 yıl ve daha çok götürür. Ayrıca çok sağlam harika bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... Nereden almamı önerirsiniz Vatan'dan mı alayım. Son düzenleme: 14 Nisan 2021
Salsa dedi: 4 yıl ve daha çok götürür. Ayrıca çok sağlam harika bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... 1200 TL'nin hakkını verir mi? adnan.mihci dedi: Alınır hatta dünyanın en iyi klavyesi diyebiliriz biraz sesli bir klavye. Genişletmek için tıkla... adnan.mihci dedi: Alınır hatta dünyanın en iyi klavyesi diyebiliriz biraz sesli bir klavye. Genişletmek için tıkla... Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Salsa dedi: 4 yıl ve daha çok götürür. Ayrıca çok sağlam harika bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Salsa dedi: 4 yıl ve daha çok götürür. Ayrıca çok sağlam harika bir klavyedir. Genişletmek için tıkla... Nereden almamı önerirsiniz Vatan'dan mı alayım.
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #7 SENTOKI dedi: Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200tl demişsiniz ama o klavye 1000tl Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş
SENTOKI dedi: Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200tl demişsiniz ama o klavye 1000tl Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #8 Daha önceleri 700-800 civarlarındaydı 1000TL fazla gibi biraz ama aşırı sağlam bir klavyedir. SENTOKI dedi: 1200 TL'nin hakkını verir mi? Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Nereden almamı önerirsiniz Vatan'dan mı alayım. Genişletmek için tıkla... SENTOKI dedi: Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklık ve Mouse için ne kadar bütçen var?
Daha önceleri 700-800 civarlarındaydı 1000TL fazla gibi biraz ama aşırı sağlam bir klavyedir. SENTOKI dedi: 1200 TL'nin hakkını verir mi? Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Nereden almamı önerirsiniz Vatan'dan mı alayım. Genişletmek için tıkla... SENTOKI dedi: Ben Razer set dizeceğimde Razer'ın DeathAdder V2 fareyi ve blackshark V2 kulaklığıda iyi midir? Razer kulaklık ve mousetada iyi mi? Genişletmek için tıkla... Kulaklık ve Mouse için ne kadar bütçen var?
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 14 Nisan 2021 #9 Salsa dedi: Daha önceleri 700-800 civarlarındaydı 1000TL fazla gibi biraz ama aşırı sağlam bir klavyedir. Kulaklık ve mouse için ne kadar bütçen var? Genişletmek için tıkla... Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. adnan.mihci dedi: Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200TL demişsiniz ama o klavye 1000TL Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... adnan.mihci dedi: Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200TL demişsiniz ama o klavye 1000TL Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. adnan.mihci dedi: Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200TL demişsiniz ama o klavye 1000TL Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı? Son düzenleme: 14 Nisan 2021
Salsa dedi: Daha önceleri 700-800 civarlarındaydı 1000TL fazla gibi biraz ama aşırı sağlam bir klavyedir. Kulaklık ve mouse için ne kadar bütçen var? Genişletmek için tıkla... Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. adnan.mihci dedi: Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200TL demişsiniz ama o klavye 1000TL Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... adnan.mihci dedi: Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200TL demişsiniz ama o klavye 1000TL Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. adnan.mihci dedi: Evet çok güzel bir set olur bende öyle bir set dizmeyi düşünüyorum. 1200TL demişsiniz ama o klavye 1000TL Razer BlackWidow V3 - Google Alışveriş Genişletmek için tıkla... RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #10 SENTOKI dedi: Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı? Genişletmek için tıkla... Mouse iyidir fakat kulaklığı bilmiyorum. Steelseries kulaklıklara bakman daha iyi olur veya Corsair H60 vs. SENTOKI dedi: Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı? Genişletmek için tıkla... Mouse Deathadder kulaklık ise bu olabilir https://www.hepsiburada.com/razer-k...spatial-audio-oyuncu-kulaklik-p-hbv00000h9sj6 SENTOKI dedi: Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı? Genişletmek için tıkla... Razer BlackWidow V3 Yeşil Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri Klavyeyi buradan alın. Son düzenleme: 14 Nisan 2021
SENTOKI dedi: Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı? Genişletmek için tıkla... Mouse iyidir fakat kulaklığı bilmiyorum. Steelseries kulaklıklara bakman daha iyi olur veya Corsair H60 vs. SENTOKI dedi: Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı? Genişletmek için tıkla... Mouse Deathadder kulaklık ise bu olabilir https://www.hepsiburada.com/razer-k...spatial-audio-oyuncu-kulaklik-p-hbv00000h9sj6 SENTOKI dedi: Kulaklık 800 mouse 800. Kulaklık olarak Razer BlackShark V2 düşünüyorum mouse olarak Razer DeathAdder V2 düşünüyorum sence nasıldır. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL. RAZER BLACKWIDOW V3 KLAVYE TÜRKÇE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Vatan da 1200 TL bahsettiğimiz klavye aynı mı? Genişletmek için tıkla... Razer BlackWidow V3 Yeşil Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri Klavyeyi buradan alın.