Razer Blackwidow V3 space tuşu sallanıyor

Hysura

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim sanırım klavyede stabilizör denilen şey benim klavyede biri çok sallanıyor biri az. Alalı 2 hafta civarı bir şey oldu hiç hasar görmedi ama sol kısım az sallanırken sağ kısım çok sallanıyor ve bu space butonuna etki ediyor. Çözümü var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal kullanımda sallanıyor mu yoksa sadece Space'ye basarken mi? Benim de sallanıyor ama çok çok az yani göze batmayacak derecede sizinkini pek anlayamadim.

Stok klavyelerde bu durum çok normal.
Her klavyenin stabilizeri çok iyi olmuyor.
Çözümü yeni bir stabilizer almak ama onu takmak çok uğraştırır.

Demek ki stabilizerleri kötü. Aynı klavyeyi internette araştır benzer şikayetler var mı, eğer varsa demek ki fabrikasyondan öyle, stabilizerleri değiştirmen gerek ama eğer diğerlerinde sorun yok da sadece seninki öyleyse garantiye ver.

Demek ki stabilizerleri kötü. Aynı klavyeyi internette araştır benzer şikayetler var mı, eğer varsa demek ki fabrikasyondan öyle, stabilizerleri değiştirmen gerek ama eğer diğerlerinde sorun yok da sadece seninki öyleyse garantiye ver.

Diğer klavyelerde öyle değilmiş. Benim de sadece space butonunun sağ parçasında öyle. Hem Trendyol satıcısına hem de Razer'a mail attım hadi hayırlısı.

Diğer klavyelerde öyle değilmiş. Benim de sadece space butonunun sağ parçasında öyle. Hem Trendyol satıcısına hem de Razer'a mail attım hadi hayırlısı.
Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır. Şansınıza size hatalı ürün gelmiş gibi görünüyor.

Umarım istediğiniz gibi sonuçlanır. Şansınıza size hatalı ürün gelmiş gibi görünüyor.

Umarım. En kötü stabilizer alır bilgisayarcıya götürürüm ne olabilirki.
Demek ki stabilizerleri kötü. Aynı klavyeyi internette araştır benzer şikayetler var mı? Eğer varsa demek ki fabrikasyondan öyle, stabilizerleri değiştirmen gerek ama eğer diğerlerinde sorun yok da sadece seninki öyleyse garantiye ver.

Bu sorun klavyenin yapısından kaynaklıymış. Neyse kullandıkça alıştım diyebiliriz :)

Benimkiyle aynı sorun olan örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı