Hocam bu ikisi arasında ne alacağınızı siz belirleyin. Ben olsam Logitech alırdım. Zamanında 1.5 yıl boyunca Razer Blackwidow V3 TKL kullandım. Sesi çok yüksek. Bir süre sonra gerçekten bağ ağrıtıyor. Aula F75'e geçtiğim için çok mutluyum. Bence bu klavyeleri alırken markaya para veriliyor. Genel olarak orts düşük bütçeli modelleri kötü oluyor. Havit KB884L de bakılabilir.
Hocam bu ikisi arasında ne alacağınızı siz belirleyin. Ben olsam Logitech alırdım. Zamanında 1.5 yıl boyunca Razer Blackwidow V3 TKL kullandım. Sesi çok yüksek. Bir süre sonra gerçekten bağ ağrıtıyor. Aula F75'e geçtiğim için çok mutluyum. Bence bu klavyeleri alırken markaya para veriliyor. Genel olarak orts düşük bütçeli modelleri kötü oluyor. Havit KB884l de bakılabilir.
Klavye özellikle de oyuncu klavyesi seçerken çoğunlukla oynadığınız oyunlara ve harcayabileceğiniz bütçeye bakarak bakmanızı öneririz. En çok oynadığınız oyunlar ve oyun türleri seçiminizi…
Logitech'i tek mağazada denedim. Razer klavyemle karşılaştırınca daha tok ve güzel bir tuş hissiyatı vardı. Tabii karar sizin. Benim şu anda aklımda ATK RS6 almak var.