Razer Blackwidow v3 TE vs Logitech G413 SE TKL

Bütçe
0-3000
Hocam internet anlamında aşıyor kredi kartı limiti 2K. Zaten bu attıklarımı teknoloji mağazasına gidip alacağım.

Hocam bu ikisi arasında ne alacağınızı siz belirleyin. Ben olsam Logitech alırdım. Zamanında 1.5 yıl boyunca Razer Blackwidow V3 TKL kullandım. Sesi çok yüksek. Bir süre sonra gerçekten bağ ağrıtıyor. Aula F75'e geçtiğim için çok mutluyum. Bence bu klavyeleri alırken markaya para veriliyor. Genel olarak orts düşük bütçeli modelleri kötü oluyor. Havit KB884L de bakılabilir.

Önerileriniz için çok teşekkürler hocam.

Havit KB884l kesinlikle öneririm bu fiyata hem güzel sesli hem hotswap hem de LCD ekranlı klavye bulunmaz bende kullanıyorum tavsiyemdir.

Hocam sanırım bunu alacağım çok teşekkürler.
Bütçeniz yeterli mi emin değilim ama bunlara bakabilirsin. Ayrıca iyzico cashback kampanyalarına falan da katılabilirsin istiyorsan.

Hocam ama Logitech'in switchler çok hissiz diyorlar bir de yayalanma oluyormuş.
Logitech'i tek mağazada denedim. Razer klavyemle karşılaştırınca daha tok ve güzel bir tuş hissiyatı vardı. Tabii karar sizin. Benim şu anda aklımda ATK RS6 almak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…