Razer Blackwidow V3 TKL alınır mı?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Hocam bende Ogre RGB var. M tuşu ara sıra basmıyor ve Shift 6 kombinasyonunda bazen çalışmıyor sol Shift ile 6 ya bastktan sonra sağ Shift ile yapınca çalışmaya başlıyor yani 2 tuşta sıkıntı var. Bunu klavyemi satmayı düşünüyorum. Satıp Black Widow V3 TKL alacağım. Aşağıdaki klavye nasıldır?

Hocam yay sesi sıkıntı değil sesli klavye seviyorum red var bende sıkıcı red Switch. Bütçem çok yok bunu satıp 200-300 koyabilirim TKL klavye arıyorum. Bu fiyata alınır mı? Zaten ileride daha iyisini alırım yay sesi vs sıkıntı değil bu fiyat için. Yani Max 1500 diyeyim.

Hocam yay sesi sıkıntı değil sesli klavye seviyorum red var bende sıkıcı red Switch. Bütçem çok yok bunu satıp 200-300 koyabilirim TKL klavye arıyorum. Bu fiyata alınır mı? Zaten ileride daha iyisini alırım yay sesi vs sıkıntı değil bu fiyat için. Yani Max 1500 diyeyim.

İnanın yay sesi bir süre sonra kulağınızı tırmalayacak hale gelecek. Bu klavye sesine benzemez. Rahatsız eder.

Bu ürün çok daha mantıklı olur.

Klavyenin sesli olmasıyla yay sesi çok farklı şeyler. İnanılmaz derecede rahatsız edici bir sesi var. Açıkçası ben yay sesi olan bir klavyeyi almanı önermiyorum.

Hocam TKL klavye ne önerirsiniz? %60 klavye sevmiyorum da yani kullanamam açıkçası. Kulaklık takılıyken yay sesi duymam diye düşündüm siz daha iyi bilirsiniz yine de. Kulaklık varken hiçbir şey duymuyorum annemler beni çağırırken ışığı açıp söndürüyor hızlıca dikkatimi çekmek için.

Yok hocam ya %60'a ısınamadım bir türlü :D. Kulakllık varken yay sesi rahatsız etmezse bu iyi midir? Zaten 1 yıl sonra falan değiştiririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı