WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 522 Makaleler 1 Çözümler 1 31 Temmuz 2024 #11 Velby dedi: Black Widow v3'ü alalı 2 hafta oldu ve gayet memnunum Switch'lerine gelirsek sesi mavi swtiche benziyor fakat daha tok bir sesi var ve daha güzel bir hissiyatı var kısacası alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam konu eski biraz ama olsun. memnun musunuz V3 TKL almayı düşünüyorum.
Velby dedi: Black Widow v3'ü alalı 2 hafta oldu ve gayet memnunum Switch'lerine gelirsek sesi mavi swtiche benziyor fakat daha tok bir sesi var ve daha güzel bir hissiyatı var kısacası alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam konu eski biraz ama olsun. memnun musunuz V3 TKL almayı düşünüyorum.
inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #12 Velby dedi: Ben hem markası güzel olduğu için aldım hem de TKL olduğu için aldım ama o fiyata tabii ki de Custom yapabileceğiniz daha güzel klavyeler var. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama hâlâ memnun musunuz? tuşlarda sorun var mı?
Velby dedi: Ben hem markası güzel olduğu için aldım hem de TKL olduğu için aldım ama o fiyata tabii ki de Custom yapabileceğiniz daha güzel klavyeler var. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlattım ama hâlâ memnun musunuz? tuşlarda sorun var mı?