Razer Blackwidow V3 TKL alınır mı?

Bütçe
1500

EzDeR

Hectopat
Daha fazla  
Blackwidow v3 TKL1490 TL'ye düşmüş alınır mı? Bir de bende şu an G810 var sessiz bir klavye v3'e geçsem sesi beni rahatsız eder mi?

Aynı klavyenin.

Blackwidow v3 TKL1490 TL'ye düşmüş alınır mı? Bir de bende şu an G810 var sessiz bir klavye v3'e geçsem sesi beni rahatsız eder mi?

Aynı klavyenin Full versiyonunu kullanıyorum. Tavsiye ederim çok sağlam bir klavye. Ses konusuna gelince standart bir klavyeden geçmiş birisi olarak bende ilk sipariş etiğimde çok tedirgindim. Herkes Razer Green Switch'lerin sesli olduğunu söylüyordu ama bence aman aman abartılacak kadar sesi yok. Bir de bu Switch sesi yok yan odadan duyuluyor falan diyen kesime kulak asma. Evdeki duvarların ses yalıtımıyla da alakalı bir durum bu. Şahsen kardeşimle odalarımız yan yana ve geceleri PC ile oynadığımda kardeşime soruyorum klavye sesi geliyor mu diye herhangi bir ses duymuyorum diyor.

Bu fiyata başka alternatif yoksa bugün sipariş vereceğim o zaman

Bu fiyata başka alternatif yoksa bugün sipariş vereceğim o zaman.

Ben memnunum ama dediğim gibi önceki klavyeniz sessizmiş ve ses göreceli bir şey bence. Eğer imkanınız varsa vatan ya da İtopya gibi mağazalara giderek klavyeyi yakından inceleyin ve öyle sipariş verin derim. Son olarak da her nedense TKL klavyeleri bir türlü sevemedim o numerik tuş kısmı illaki olacak tercih meselesi tabii ki ama pişman etmeyecek bir model.

Yarın gidip deneyebilirim aslında ama bu fiyatta kalır mı ondan biraz kaygılıyım

bende bunu kullanıyorum fakat yay sesi dikkat edilince farkediliyo bide space tuşu biraz sallanıyo bunlar senin için sorun değilse alınabilir

Bende bunu kullanıyorum fakat yay sesi dikkat edilince fark ediliyor bir de space tuşu biraz sallanıyor bunlar senin için sorun değilse alınabilir.

Merhaba, ben de bu Razer Blackwidow 3 TKL almak istiyorum. Memnun musunuz? Hâlâ kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…