Lactee Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM merhaba, böyle bir indirim gördüm ve diğer fiyatlarla karşılaştırdığım zaman inanılmaz uyguna denk geliyor. Bu fiyata daha iyi öneriniz var mı bunu alayım mı?
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM merhaba, böyle bir indirim gördüm ve diğer fiyatlarla karşılaştırdığım zaman inanılmaz uyguna denk geliyor. Bu fiyata daha iyi öneriniz var mı bunu alayım mı?
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 16 Mart 2024 #2 Lactee dedi: Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM merhaba, böyle bir indirim gördüm ve diğer fiyatlarla karşılaştırdığım zaman inanılmaz uyguna denk geliyor. Bu fiyata daha iyi öneriniz var mı bunu alayım mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum bunu memnunum alabilirsiniz
Lactee dedi: Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM merhaba, böyle bir indirim gördüm ve diğer fiyatlarla karşılaştırdığım zaman inanılmaz uyguna denk geliyor. Bu fiyata daha iyi öneriniz var mı bunu alayım mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum bunu memnunum alabilirsiniz
ruwte Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 41 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #3 Lactee dedi: Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM merhaba, böyle bir indirim gördüm ve diğer fiyatlarla karşılaştırdığım zaman inanılmaz uyguna denk geliyor. Bu fiyata daha iyi öneriniz var mı bunu alayım mı? Genişletmek için tıkla... TKL olmayan versiyonuna sahibim ve memnunum kesinlikle alabilirsiniz.
Lactee dedi: Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM merhaba, böyle bir indirim gördüm ve diğer fiyatlarla karşılaştırdığım zaman inanılmaz uyguna denk geliyor. Bu fiyata daha iyi öneriniz var mı bunu alayım mı? Genişletmek için tıkla... TKL olmayan versiyonuna sahibim ve memnunum kesinlikle alabilirsiniz.
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 16 Mart 2024 #4 ruwte dedi: TKL olmayan versiyonuna sahibim ve memnunum kesinlikle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba konu ile alakasız olabilir ancak bende TKL olmayan versiyonu kullanıyorum ancak bir hayli tozlanıyor sizde de böyle bir durum var mı?
ruwte dedi: TKL olmayan versiyonuna sahibim ve memnunum kesinlikle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba konu ile alakasız olabilir ancak bende TKL olmayan versiyonu kullanıyorum ancak bir hayli tozlanıyor sizde de böyle bir durum var mı?
ruwte Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 41 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #5 Doğukan Çelik dedi: Merhaba konu ile alakasız olabilir ancak bende TKL olmayan versiyonu kullanıyorum ancak bir hayli tozlanıyor sizde de böyle bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... 3ayda bir temizliyorum fakat öyle ahım şahım bir tozlanma söz konusu değil.
Doğukan Çelik dedi: Merhaba konu ile alakasız olabilir ancak bende TKL olmayan versiyonu kullanıyorum ancak bir hayli tozlanıyor sizde de böyle bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... 3ayda bir temizliyorum fakat öyle ahım şahım bir tozlanma söz konusu değil.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 16 Mart 2024 #6 Birkaç ay öncesine kadar 1500₺ idi o klavye ve o zaman bile önerilmiyordu. Almayın. Ajazz gibi markalara yönelin bu bütçede.
Birkaç ay öncesine kadar 1500₺ idi o klavye ve o zaman bile önerilmiyordu. Almayın. Ajazz gibi markalara yönelin bu bütçede.