Çözüldü Razer Blackwidow V3 TKL klavyeye dokununca el uyuşuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gablanify

Hectopat
Arkadaşlar bugün oldu daha. Mesela şu anda klavyenin tuş olmayan yerine elimi koyduğumda elim anında uyuşmaya ve karıncalanmaya başlıyor. Mesela sağdaki boş kısmına elimi değdiriyorum elim anında karıncalanıyor. Bu sefer iki elimi koyunca sol elime geçiyor, ne yapacağım?

Klavye: Razer Blackwidow V3 TKL.

Ya da vücudum da elektrik birikimi var çünkü şu an ciddi derecede kol damarlarım ağrımaya başladı. Başkalarına denettim onlarda olmadı çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evin topraklamasında bir sıkıntı olabilir veya PSU'ya da başka bir parçada kaçak olabilir. Kontrol ettirmeni öneririm, ileride sistemin de çöp olmaması için.

Klavye tekrar yapıyor ancak prizde bir karıncalanma almadım.

Altılı akım korumalı priz kullanıyorum aslında şimdi kasanın arkasındaki güç kablosunu çıkarıp açma tuşuna 15-20 saniye 3 4 defa basılı tuttum statiği boşaltmak için, sonra altılı prizdeki yerini değiştirdim şu an tekrar deneyeceğim herhangi bir sorun olup olmadığını.
Şu an bir sıkıntı çıkmadı ancak dün gece denemek için kasanın arkasına anakartın olduğu bölgeye uzattım elimi karıncalandırdı direkt.

Şu an bir sıkıntı çıkmadı ancak dün gece denemek için kasanın arkasına anakartın olduğu bölgeye uzattım elimi karıncalandırdı direkt.
Evin topraklamasında bir sıkıntı olabilir veya PSU ya da başka bir parçada kaçak olabilir. Kontrol ettirmeni öneririm, ileride sistemin de çöp olmaması için.

Evin topraklamasında bir sıkıntı olabilir veya PSU'ya da başka bir parçada kaçak olabilir. Kontrol ettirmeni öneririm, ileride sistemin de çöp olmaması için.

Klavye tekrar yapıyor ancak prizde bir karıncalanma almadım.

Altılı akım korumalı priz kullanıyorum aslında şimdi kasanın arkasındaki güç kablosunu çıkarıp açma tuşuna 15-20 saniye 3 4 defa basılı tuttum statiği boşaltmak için, sonra altılı prizdeki yerini değiştirdim şu an tekrar deneyeceğim herhangi bir sorun olup olmadığını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…