MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Klavyeyi alalı daha 1 ay olmadı fakat space, Shift ve CTRL tuşlarından çok bariz bir şekilde yay sesi geliyor. Düzeltmenin bir yolu var mı?
Klavyeyi alalı daha 1 ay olmadı fakat space, Shift ve CTRL tuşlarından çok bariz bir şekilde yay sesi geliyor. Düzeltmenin bir yolu var mı?
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.049 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 MaxCaulfield dedi: Klavyeyi alalı daha 1 ay olmadı fakat space, Shift ve CTRL tuşlarından çok bariz bir şekilde yay sesi geliyor. Düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı klavyeyi ben de kullanıyorum, sanırım 7-8 ay oldu alalı ve hiç bir problemi yok. Gönderebilirseniz garantiye gönderin.
MaxCaulfield dedi: Klavyeyi alalı daha 1 ay olmadı fakat space, Shift ve CTRL tuşlarından çok bariz bir şekilde yay sesi geliyor. Düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı klavyeyi ben de kullanıyorum, sanırım 7-8 ay oldu alalı ve hiç bir problemi yok. Gönderebilirseniz garantiye gönderin.