C colugav Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Razer Blackwidow aldım ama tuşlarım yapış yapış oldu bende temizleyemedim. Yeni tuş takımı alacağım mekanik, öneriniz var mı?
Razer Blackwidow aldım ama tuşlarım yapış yapış oldu bende temizleyemedim. Yeni tuş takımı alacağım mekanik, öneriniz var mı?
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 7 Mart 2024 #2 colugav dedi: Razer Blackwidow aldım ama tuşlarım yapış yapış oldu bende temizleyemedim. Yeni tuş takımı alacağım mekanik, öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Keycapsler mi yapış yapış oldu yoksa switchler mi? Benim türkçe yeteneğim git gide ölüyor galiba.
colugav dedi: Razer Blackwidow aldım ama tuşlarım yapış yapış oldu bende temizleyemedim. Yeni tuş takımı alacağım mekanik, öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Keycapsler mi yapış yapış oldu yoksa switchler mi? Benim türkçe yeteneğim git gide ölüyor galiba.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 555108 dedi: Keycapsler mi yapış yapış oldu yoksa switchler mi? Benim türkçe yeteneğim git gide ölüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız değilsin anlamaya çalışırken benim de beynim yandı. (Hala anlayamadım)
555108 dedi: Keycapsler mi yapış yapış oldu yoksa switchler mi? Benim türkçe yeteneğim git gide ölüyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız değilsin anlamaya çalışırken benim de beynim yandı. (Hala anlayamadım)
C colugav Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 Lan olm neresini anlamadınız tuş değiştireceğim tuş tuş tuş takımı lazım.