İnceleme Razer Blackwidow V3 [Uzun Kullanım]

Razer set dizmişsiniz hocam.

Evet hocam, sizinle konuşmuştuk herhalde xtryf için. Connectgame hakkında şikayetler vardı bende arayıp soracaktım. Arıyorum kapalı, Instagram DM kapalı o yüzden güvenemedim. Mouse pad aldım ama

Evet hocam, sizinle konuşmuştuk herhalde xtryf için. Connectgame hakkında şikayetler vardı bende arayıp soracaktım. Arıyorum kapalı, Instagram DM kapalı o yüzden güvenemedim. Mouse pad aldım ama
Mousepad konusunu gördüm ama cevap yazamadım, sakura yerine kanagawa tercih etmişsiniz, hayırlı olsun.

Yukarıda belirttim hocam, evet ve konu bıraktım bakabilirsiniz.

Umarım hocam, eğer isterseniz bu mesajı yanıtlayın size ses hakkında video atabilirim.
İyi olur hocam. Çünkü internette bu tarz ses testi yapanların çoğu klavyeyi daha yeni kutusundan çıkar çıkmaz denemişler. Uzun kullanımda değişiklik var mı diye de dinlemek faydalı olur, hem de bir terapi olur.

Mouse pad konusunu gördüm ama cevap yazamadım, sakura yerine kanagawa tercih etmişsiniz, hayırlı olsun.

Bu arada HyperX'den aman aman bir farkı yok, HyperX asılı duruyor yerinde.

Hocam farklı klavyeler kullandığımda 1-2 ay sonra hissiyat ve o ses kayboluyordu. Bunda öyle bir sorun yok çok şükür
Diksiyonum iyi değil kusura bakmayın videoyu bıraktım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de klasse sakura almayı düşünüyordum fakat fury s speed’i yıkadım, ilk günkü gibi oldu onu kullanmaya devam ediyorum.

Ben de klasse sakura almayı düşünüyordum fakat Fury s Speed'i yıkadım, ilk günkü gibi oldu onu kullanmaya devam ediyorum.

Bende yıkıyorumde çok toz tutuyor, iade etsem mi bilmiyorum? Kalsın bir köşede yav.

Hocam 1 haftadır falan bu klavyeyi inceliyorum. Uzun kullanımda memnun musunuz? Var mı şuan basmama, çift basma gibi sorunlar? XPG Summoner Red Switchle arasında kaldım. Sizce almalı mıyım? İlk defa yüksek bütçe ayırıyorum klavyeye. 4-5 sene götürsün istiyorum.

Memnunum hatta şu an temizliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…