ScarleQ Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Razer Blackwidow V3 ile normal Blackwidow arasında bilek desteği dışında ne tür bir fark var? Blackwidow V3: Razer BlackWidow V3 Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Normal Blackwidow: Razer Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Razer Blackwidow V3 ile normal Blackwidow arasında bilek desteği dışında ne tür bir fark var? Blackwidow V3: Razer BlackWidow V3 Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Normal Blackwidow: Razer Blackwidow Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 2 Haziran 2021 #2 Switch farkı, keycap farkı, malzeme kalitesi farkı gibi farklar mevcut. Ses derdiniz yoksa V3 alın.
ScarleQ Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 TÇB dedi: Switch farkı, keycap farkı, malzeme kalitesi farkı gibi farklar mevcut. Ses derdiniz yoksa V3 alın. Genişletmek için tıkla... İkisi de green switch diye biliyordum knk. Yoksa ikiside green switch ama sesleri mi farklı. Bana da düz Blackwidow sessiz gelmişti zaten doğru. Malzeme kalitesinde kim önde dostum? Bide son olarak resimlerine baktığım da keycap farkını göremedim
TÇB dedi: Switch farkı, keycap farkı, malzeme kalitesi farkı gibi farklar mevcut. Ses derdiniz yoksa V3 alın. Genişletmek için tıkla... İkisi de green switch diye biliyordum knk. Yoksa ikiside green switch ama sesleri mi farklı. Bana da düz Blackwidow sessiz gelmişti zaten doğru. Malzeme kalitesinde kim önde dostum? Bide son olarak resimlerine baktığım da keycap farkını göremedim