Şimdi anladım demek istediğini. Klavye üzerinde sesli harfler yok demek yerine Q klavyeden bahsediyorsun. Yabancı ülkeden tedarik edildikleri için doğal olarak "ş, Ğ, Ö, ç, i" gibi noktaları harfler yok. Büyük Enter'da yok. Bunu öğrenmek için sipariş edeceğin sitenin müşteri hizmetlerine sormalısın. Bazı klavyeler resimde paylaştığın gibi geliyor, bazıları distibitörleri tarafından basılıp gönderiliyor.
Şimdi anladım demek istediğini. Klavye üzerinde sesli harfler yok demek yerine Q klavyeden bahsediyorsun. Yabancı ülkeden tedarik edildikleri için doğal olarak "ş, Ğ, Ö, ç, i" gibi noktaları harfler yok. Büyük Enter'da yok. Bunu öğrenmek için sipariş edeceğin sitenin müşteri hizmetlerine sormalısın. Bazı klavyeler resimde paylaştığın gibi geliyor, bazıları distibitörleri tarafından basılıp gönderiliyor.
Şimdi anladım demek istediğini. Klavye üzerinde sesli harfler yok demek yerine Q klavyeden bahsediyorsun. Yabancı ülkeden tedarik edildikleri için doğal olarak "ş, Ğ, Ö, C, i" gibi noktaları harfler yok. Büyük Enter'da yok. Bunu öğrenmek için sipariş edeceğin sitenin müşteri hizmetlerine sormalısın. Bazı klavyeler resimde paylaştığın gibi geliyor, bazıları distibitörleri tarafından basılıp gönderiliyor.