İnceleme Razer Blackwidow V4 Pro inceleme

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Deneyimlerinizi yazın.

Sizin klavyenin deneyiminin yanında bu hakaret gibi olabilir, benimki en giriş seviyesi bir membran

Bu arada teşekkür ederim, sizin klavyenizin de hayırlı olması dileklerimle.

Bende yazayım kullanan biri olarak almak düşüncesi olan için ek olarak;
Ürünü sarı switch olarak edindim.Daha onceden xpg summoner blue swicth kullanmaktaydım.Basma kuvveti ve sesli olmasi ek olarak bilek desteğinin ellerimden ötürü küçük gelmesi ve yazılımının sorunlu olması sebebiyle değiştirmek istedim ve klavye ışıkları da oldukça seviyesi zayif idi.Oncelikle klavyeyi kutudan çıkardığım da gerçekten hani baklava vardir ve baklava vardir ya gerçekten o kadar fark var beyler.Klavye ağır ve tuş kalitesi bileklik kalitesi malzeme detayları son derece kaliteli başka bisey gerçekten,urunu başladıktan sonra rgb lerin güzelliği can alıcı oluyor her bir noktaya ayri renk atanabiliyor.Tepki suresi gerçekten şaşırtıcı derece de iyi sanki bilgisayarım yenilenmiş de performansım artmış gibi sari switch tavsiye ederim sallanma yay sesi yok ve çok yumuşak basimi var cok sessiz oyunda iken sanki gamepad de rt tuşlarına basma hissiyatı edindim switch leri çok tutarlı saglam taş gibi en ufak bir esneme yok tepkisi inanılmaz iyi monitor tepki suresi neyse bu klavye de de aynı hissiyatı aldim bastığım gibi anlık tepki vermesi baska bi olaymış.Ben tavsiye ediyorum. Ek olarak synapse3 kurulmalı yeni beta versiyonunda hazir renk profilleri calismiyor. Önceki klavyem de iyiydi ama bunun tepkisi basma hissi muazzam.Bence yesil switch almayin cunki clicky olayi bence oyunlarda kullanışlı olmuyor eli yoruyor

Hayırlı olsun fakat dünya üzerinde bu fiyatın verileceği en son klavye olabilir. Bu fiyata 2 adet sağlam custom klavye yapılırdı, razer ne yazık ki çevre birimlerini düzgün yapamıyor illaki bir sorun çıkartıyorlar ileride. Ben artık sadece mouse alırım Razer'dan, öxellikle ses ekipmanları çok çabuk bozuluyor... Kendi switchleri olması da aslında iyi bir şey değil, umarım 3. parti switchlerle uyumludur. Bu fiyata ekranı geçtim, dokunmatik ekran koymaları lazımdı ama o da yok. Aynı fiyata full alüminyum kasa, pirinç ağırlık plakalı klavye alınabilirdi ama RGB her şeyden önemli ise tek seçim bu gibi, bilek desteği bile RGB'li. Güle güle kullanın. Switchler manyetik değil sanırım doğru mudur?

Hocam burası tercih meselesi tabii ben Custom klavye istemem çünkü öyle ince işlerle uğraşamam. Birçok video izledim yağlaması düzenlemesi vs bana göre işler değil. Parça parça satın alıyorlar keyler capsler vs şimdi zaten Çin ithalat %60'a çıkmışken fiyatlarda absürt olacak limit de düştü ben o işlere çok uzak biriyim o yüzden bunlarla uğraşmak yerine hazır aldım bu seviyede her marka böyle Corsair de Logitech de. Razer de. Ekrana gelirsek bana mesela ekran lazım değil ve kullanışlı değil ama üstteki o komut kadranı ve makro tuşlar lazımdı. Bunların hepsi tercih tabii. En nihayetinde pahalı klavye ama tabii bu fiyatlar bizim ekonomimizin eseri olduğu için yapacak bir şey yok. Zaten bu sebeple ki artık TR layout çoğu firma üst seviye ürünlerine yapmıyor.

Razer klavye mouse ve V2 headset var hepsinden memnunum şu an. Sadece MMO mouse olan naga serisini bulamıyorum onda bile fiyatlar absürt.

Teşekkür ederim.Ben çok temiz 2.el aldim 4.300 e geldi bana sıfırina sari swtichli modeli olan sürümü 8.700 civarında vatan üzerinde yesil olan ise 7.500 civarında bende o fiyata hic bir klavyeye para vermem ki bizdeki ekonomik ve satıcılardan kaynakli etkisi baz alındığında 2.el olarak uygun fiyata aldim.Custom klavye işlerinden anlamiyorum ve genelde bilek desteksiz oluyor ek olarak custom switch ekleme ve dediğiniz gibi bir lcd veya oled ekran yapılabilirdi.Ama klavyenin tepki suresi olsun basma hissi olsun benim cok hosuma gitti.Manyetik veya optik switch değiller sanirim herhangi bir ifade yazmiyor.Benim alma sebebim rgb profilleri sunması, geniş bilek desteği, tepkisi iyi olması almama sebep oldu.apex pro da düşünüyordum ancak bilek desteğinin normal silikon plastik olması ve klavyenin rgb siz ve ekransiz cok sade durması buna itti.Asus animated flare 2 de almak istiyorum onda da klavye kasasının titan grisi olması ve yazılımının problemli olması bunu almaya itti.Elbette v4 pro nun bir oled ekran içermesi ve custom swtich değişme desteği sunması guzel olurdu.

Ürün ile ilgili yaşamış olduğum durumu güncellemek istedim.

Aldığım ürün yaklaşık 20 gün önce A ve D tuşları çift basmaya başladı. Ve ü tuşu temassızlık yapmaya başladı. Yani ilk basışta algılamıyor sonra algılıyor şeklinde. Hali ile zaten ortalama 2 aylık klavye.
İnternette baktığımda yurt dışında ve bizde de birçok kişi de sıkıntı olduğunu gördüm.
Ve ürünü aldığım Vatan Bilgisayar'a götürdüm servise gönderdiler.

Yaklaşık 15 gün geçti ve ses seda gelmedi. Daha sonra vatanı aradım bana ortalama iş günü 20 dediler. Bende tekrar bekledim. 2 gün sonra tekrar aradım ve bu sefer mağaza değil genel numaralarını aradım orada müşteri temsilcisi bana ürünü hafta sonu teslim etmişsiniz 10 günde ulaşmış dedi firmaya. Bende iyi hafta sonu cumartesi verdim 2 gün düşsen 8 günde nasıl gidemiyor dedim. Sonra mağazayı tekrar aradım orada bana merkeze not düşeceklerini söylediler. 1 gün sonra da cep telefonuma bir kod geldi Bilkom'dan. Alakasız sadece kod. Tekrar aradım mağazayı daha bir haber yok dediler sonra Bilkom'u aradım ora ile görüştüm bana dönüş yapacağız dediler ve 1 gün sonra da ürünün arızalı olduğunu değişim ya da iade olabileceğini yazdı ben de tekrar Bilkom'u aradım görüştüğüm kişi bu yolladıkları raporu vatan a verirseniz işlem yapılacaktır dedi. Tekrar vatanı aradım bize gelin hemen işleyelim dediler gittim neyse orada. İşlemleri yaptılar. Bana haber geleceğini söylediler özellikle iade edeceğimi söyledim.

Bugün haber geldi ürün iadesi kabul olmuş diye mağazaya gelin dedi. Gittim ürünün para iadesini aldım. Zaten değişim deselerdi kabul etmeyecektim.

Şahsen klavyeyi önermiyorum. Çok fazla sorun yaşayan var. Ve kronik sorunlu muhtemelen. Zaten bu kadar çabuk hemen iade kabul etmeleri de bu durumu doğruluyor.

7497 TL iadem şimdi baktım fiyatı biraz daha ucuzlamış neyse ucuz kurtardım. Bir de senelerce kullanırım diyordum.

Demek ki neymiş markaya güvenmeyeceksin. Araştıracaksın.

Büyük indirime girmediği sürece büyük markaların oyun ekipmanları alınmaz.

Hocam sorun o değil. Fiyat evet pahalı o ayrı bir konu

Ama şimdi 5000'e bile inse kronik sorunlu veya bu kadar çabuk sorun çıkaran bir klavyenin mazereti olamaz. İndirimde de alsam başıma gelse yine aynı hissi yaşarsınız. Büyük marka dedik kaliteli olur dedik ama öyle olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…