İnceleme Razer Blackwidow V4 Pro inceleme

Peki normal v4 yada v4 x te de aynı sorun var mı hocam?
Razer'ın klavyelerini almak mantıklı değil bence. Razer'dan bir tek mousr alınabilir, onun dışında ürünlerinde ya malzeme kalitesi düşük ya da fonksiyonel sıkıntılar oluyor. Şu anda 2 tane razer üeünü kullanıyorum sadece mouse tavsiye edebilirim, klavyelerinde sıkıntı yaşayan insan sayısı çok. 2-3k fiyattaki klavyelerinde bile anti ghosting olmayan modelleri vardı, wasd basarken q ya da space basamayan klavyeler, şaka gibi. RGB için istiyorsanız Glorious gibi markalara bakabilirsiniz, TRQ keycapli çok güzel RGB'li klavyeleri var. RGB dışındaki bir şeyden dolayı alacaksanız da Ajazz gibi F/P markalar çok daha iyi.

Rgb derdim yok benim istediğim kalite g512 carbon blue switch tavsiye eder misin aklımı çok çeliyor.

Rgb derdim yok benim istediğim kalite g512 carbon blue switch tavsiye eder misin aklımı çok çeliyor.
Biraz dandik duruyor açıkçası, özellikleri de ahım şahım değil. 4000 TL vereceksiniz ve hotswap olmayan, kablolu (hatta kablo sökülebilir değil bile) ortalama bir ürün alacaksınız. Eğer illa ki alüminyum olsun derseniz 1000 TL ucuza Glorious GMMK2 alın derim, gayet güzel bir klavyedir. Logitech klavye konusunda ne yazık ki iyi değil, 800 TL'ye bile hotswap klavye varken adamlar 4k'ya kablosu çıkmayan lehimli switchleri olan klavye satıyorlar.

Alüminyum olması önemsiz dersen de Ajazz'lardan sana uyanı al geç, kablosuz, ekranlı, knoblu, hotswap bir klavyen olur hem de yarı fiyatına. Logit3ch gibi firmaların sadece en üst model ürünleri iyi oluyor, diğerleri fason çin üretimi gibi bir şey, hatta f/p olarak çok daha kötüler. Kaliteye değil markaya para istiyorlar.

Anladım hocam önerilerini değerlendireceğim desteğin için çok teşekkür ediyorum.

Razer ürünlerinin X versiyonları daha ucuz versiyonları oluyor, yani normalinde varsa muhtemelen bunda da vardır.

Evet bilek desteği yok bu versiyonda ayrıca. Bazı teknik kısımlarda kırpık halde.

Bana kalırsa bu seri de adamlar fabirkasyon bir hata gibi bir durumla karşılaşmışlar. Çünkü yabancılarda da var bu çift basma gibi sorunlar. Ki onlar da haklı 250 dolar verdiğim klavye çok kısa bir sürede bunu yapmamalı diyorlar. Hatta Facebook'ta satan bir kişi vardı onda da varmış bile bile satıyor.

Bu klavyeyi almak loto oynamak gibi bir şey çünkü 2 ay sonra çıkınca servise yolla bekleme süresi 20-30 gün civarı. Almamak en iyisi. Bende tavsiyeleri dinlemeyip almıştım.

V4 ile Pro kıyaslanmış, farklı bir şey göremedim. O sırada Pro'nun fiyatı 9 bin lira iken V4 4 bin lira. Bu saydığınız farklar için V4 Pro alınır mı? Sanmıyorum. Yani, 9kya klavye alıyorsunuz hem de kablolu. Bu fiyatı verecek olsam daha farklı, kablosuz modeller tercih ederdim.

İade ettim zaten kronik sorunluymuş.

Daha makul fiyata ASUS TUF K3 gen 2 aldım çok çok memnunum. Razer'dan kat kat daha iyi.

Önermiyorum, 10000 TL gibi bir fiyata yurtdışına çıkma imkanı varsa çok daha iyisi alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…