İnceleme Razer Blackwidow V4 Pro inceleme

İade ettim zaten kronik sorunluymuş.

Daha makul fiyata ASUS TUF K3 gen 2 aldım çok çok memnunum. Razer'dan kat kat daha iyi.
V4 modelini almıştım 1-2 ay önce, umarım aynı kronik sorun benim de başıma gelmez.

Nasıl hocam durumlar? Memnun musun yok değil mi bir sıkıntı?

Almayın abi. Bazı tuşlar çift basıyor, gerçekten sinir bozucu bir şey bu. Tüm BlackWidow serisi aynı kronik soruna sahip. Şu anlık sadece 3 tane tuş basıldığı zaman tekrarlıyor, birden fazla basmışım gibi. O kadar para veriyoruz ve sonuç. V3 aynı, V4 de aynı.

Aynen hocam alınmaz. Zaten fiyatı iyice düşürmüşler 4599'a V4 veriyorlar. Buradan bile belli kronik sorunlu seri. Razer klavyelere asla güvenmem artık.

Temmuz'dan beri V4 Pro'yu aktif kullanıyorum herhangi çift basma vs sorunla karşılaşmadım değişim isteseydiniz keşke, ASUS'un klavyesini almışsınız attan eşeğe muhabbeti olmuş.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-26 at 23.30.24.jpeg
    328 KB · Görüntüleme: 37
Temmuz'dan beri V4 Pro'yu aktif kullanıyorum herhangi çift basma vs sorunla karşılaşmadım değişim isteseydiniz keşke, ASUS'un klavyesini almışsınız attan eşeğe muhabbeti olmuş.

Hocam değişimi servis vermedi zaten. Kronik sorunlu seri. Siz kronik sorunu %100 diye anlamayın 10 kişide 6-7 tanesinde oluyor arada birkaç şanslı kişi çıkıyor ayrıca benimki 2 ayda oldu kimisi var 9 ay sonra olmuş. Yani ben bu fiyatları verdiğim bir klavyeden bırakın 2 yılı 5 yıl sorun beklememem lazım. Biz markaya güveniyoruz 100 milyon tuş ömrü verilen bir klavye. Üstelik biz Türkiye'de yaşıyoruz kaç kişi 7300 verir klavyeye. Ben de çok zengin değilim dedim almışken ömürlük olsun hevesim 2 ayda kursağımda kaldı 1 ay klavyesiz eski klavyemle takıldım.

Ayrıca ASUS aldım evet. Ama o ASUS bu klavyeden daha iyi basma hissine sahip. Ayrıca TR dizilime sahip kaç aydır kullandım tık yok mis gibi optik swtich. Ancak o klavyeyi de bıraktım şimdi endorfy marka klavye aldım Gaming genden aşırı memnunum. Yani Razer'ı ben tasarım marka eko sistem olarak çok severim. Hala ürünlerini severim ama abi adamlar klavye yapamıyor. Böyle iş olmaz. Ornata V3 aldım Anti-Ghosting yok. Ornata V2 kullandım ses slider ı 3. ayında gitti saçmaladı 1 tuşta takılmalara (fiziksel) başladı. Sonra da dedim en iysini alayım yok.

Şu an açın bakın yabancı Razer forumlarına hala aynı sorunu yaşayan tonla insan var. Seri sorunlu V4 po da düz V4 de ve v4X dede yaşayan çok insan konu gördüm.

Siz şanslısınız umarım uzun seneler götürür. Artık öğrendim ki switch i sökülmeyen hot swap olmayan klavye almam. Büyük marka hiç almam. Özellikle de Razer klavye almam.

Razer Barracuda X var mesela bayıldım harika bir headset. Evde her yerden çekiyor mis gibi cam cam. Şarjı iyi gidiyor. Kalite ses 7.1 THX hepsi on numara. Ayrıca Basilisk V3 HyperSpeed mouse var pilli müthiş yağ gibi kesintisiz çok memnunum ama klavye yok abi. Artık loto oynamak istemiyorum. Bir de fiyatları aldı başını gitti. 10-12 de iyi klavyeleri Razer'ın. Daha F/P klavyeler çıkarması lazım.

Benim Blackwidow V4 1 ay bile kullanılmadan çift basmaya başladı.

Hocam ben de geçen Vatan'da fiyatı çok iyi inmişti 6.990 TL'ye Huntsman V3 Pro us dizilim aldım. Klavyeyi yeni öğreniyorum, incelemenizi okudum gerçekten enter neyse de virgül tuşu kötü bir yerde. Bu arada iade etmişsiniz, benim seride sanırım yok fakat BlackWidow serisi sorunluymuş. Sizin o zamanlar Huntsman kaç paraydı bilmiyorum ama bir bakabilirdiniz. @L0rrec

Huntsman V3 o zaman yoktu fakat bu yaşadıklarımdan sonra bu kadar pahalı bir klavye almayı artık düşünmüyorum kullanınca anladım ki benim için en önemli kıstas hot swap olması. O Black Widow hot swap olsa 2-3 switch değişip bu sorun çözülürdü belki ama lehimli olduğu için yaptırması çok masraflı ki garantisi de gidecek. Ayrıca ben iade etmedim. Zaten kendileri para iadesi raporu çıkardı. Ben sadece keşke para iadesi olsa diyordum çünkü insan bu kadar para verince bütün hevesi kırılıyor istek kalmıyor. Normal Black Widow'ları bile 4500'e düşürmüşler Amazon 4370'e kadar düşürdü ama Green switch çok sesli ve zaten kronik sorunlu olduğu için. Millet alıp sorun çıkınca servise yolluyor. Çıkmayan şanslı biriyse işte kullanıyor benimki sarı switch di daha pahalıydı o zaman bile.

Şimdi endorfy thock %100 Wireless bir klavye kullanıyorum brown switch. Aşırı memnunum. Hiçbir sorunu yok. Tuşlar harika. Black Widow da ne hissiyat aldıysam aynısı var.

Yok hocam ben sizi çok net bir şekilde anladım, zaten tüm konuyu okudum, para iadesinin servis raporu kararı ile olduğunu biliyorum. Evet ben de Black Widow v4'ün yeşil anahtarın 4300'e kadar indiğini Amazon'da fark etmiştim ama dediğiniz gibi ses sorunu vardı. Ondan önce Apex Pro TKL 2023'ü 7800 liraya Amazon'dan almıştım, daha 1 ay olmadan ürün fiyatı 6600 liralara geldi, iade ettim tekrar aldım. Sonra yeni gelenin henüz kutusunu açmadan Huntsman V3 Pro fırsatını gördüm. Zaten Huntsman'ı alıp Apex Pro'ya tekrar iade talebi açarken apex fiyatı 5900 liralara gelmişti razer daha 1 hafta bile olmadı ama çok memnunum en ufak bir sorun yok, sadece sizin ve benim dediğim gibi şu virgül tuşu çok kötü bir konumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…