Razer Blackwidow V4 vs Razer DeathStalker V2 Pro vs ASUS ROG STRIX Scope II 96 nx

sadikyavas

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

Klavyemi değiştireceğim aklımda 3 model var daha çok Razer Blackwidow V4 ile ASUS ROG STRIX Scope II 96 nx arasındayım. Hangisini tavsiye edersiniz?
Kablosuz alma taraftarıyım mouseden dolayı klavyeyide Razer alsam mı? 3 model arasında kaldım. Bütçe 3.000 - 5.000₺ civarı.
Şu an kullandığım klavye Monster K3 Pro red switch.
Mouse Razer DeathAdder V3 Pro.

Teşekkürler...

Merhaba,

Klavyemi değiştireceğim aklımda 3 model var daha çok Razer Blackwidow V4 ile ASUS ROG STRIX Scope II 96 nx arasındayım. Hangisini tavsiye edersiniz?
Kablosuz alma taraftarıyım mouseden dolayı klavyeyide Razer alsam mı? 3 model arasında kaldım. Bütçe 3.000 - 5.000₺ civarı.

Teşekkürler...

ASUS ROG iyidir mümkünse Low profile almayın alışmak bayağı zaman alıyor benim fnatic streak65 de Low profildi alışana kadar kaç kere yanlış basmışımdır algılama mesafesi çok düşük ve çok hassas oluyor tuşlar

Razer Blackwidow önermem ben Pro olanını kullandım 7395 TL'ye almıştım çift basma kronik sorunu var klavyenin çok kişi bu konuda yerli ve yabancı muzdarip biraz loto gibi bir durum. Bendeki sarı switch di sessiz ama yeşil bildiğin daktilo. Aşırı sesli zaten sarı şu an yok gibi bir şey. Klavye 8000Hz ama ben kullanamadım zaten çift basması ve öneri olarak 500Hz yapın denmesi falan zaten saçmalıktı. Ayrı bir konu ise macro tuşlara alışık değilseniz ESC ile çok karıştırabilirsiniz. Klavyenin en güzel tarafı alttaki bileklik kısmı. Görselliği iyi olan fakat o parayı pek hak etmiyor bana göre. Sanırım şu dönem de Razer bazı ürünlerinde çok indirim yaptı bana göre sorunlu serileri bitirmek için yapıyor olabilir. Çünkü ben servise yolladığımda Vatan Bilgisayar'dan almıştım servis değişim bile vermedi direk para iadesi yaptılar 2 aylık klavyeydi 1 ay da servis de bekledi 3 ay Total sahiplik süremdi.

Sonra ASUS TUF K3 gen2 aldım çok memnunum tuşları bana Razer'dan daha iyi geldi açıkçası. Basım hissi olarak.

Deathstalker V2 ise Low profil bir klavye bilmiyorum daha önce kullandınız mı ama ben kullandım (bu klavyeyi değil başka bir Low profil + red switch) ve tuşlarda aşırı derecede yanlış yazmaya başladım. Daha sonra alışamayıp sattım çünkü hem düşük profil olması hem red switch olması çok hassas olmasına neden oluyor. Yani oyunda elimi klavyede tuş üstünde tutamıyordum. Hemen yanlış birine basıyordum kısaca el dinlendiremiyordum. O yüzden kullanması zor ya da çok alışkın olman lazım. Bana göre zor geldi yani. Belki mavi veya brown olsa biraz basıncı az olan bir switch olsa çok daha iyi olabilir.

Bana göre bu 3'ünden en iyisi ROG olan. Hem kablosuz rahatlığı hem de iyi klavye. Snow switch ASUS'un çıkardığı bir switch türü red gibi lineer. Sessiz. Aralarında tercih edilebilir en iyisi bana göre.

Son düzenleme:
Black Widow v4'ü kullandım hiç memnum kalmadım. Arkadaşın da dediği gibi çift basma sorunu vardı. Bu modelden sonra SteelSeries Apex 7 TKL modelini aldım çok memnunum fiyat bandına uyuyorsa bir araştır derim. Klavye konusunda pek bilgim yok. Belki aynı fiyat bandında daha da iyileri bulunabilir. Bu üç klavyeden ise en iyisi ASUS ROG STRIX Scope II.

Son düzenleme:
Merhaba,

Teşekkürler...

ASUS ROG STRIX Scope 2

ASUS ROG STRIX Scope 2 sahibiyim %96 olması sebebi ile F tuşlarının arasında hiç boşluk yok. Hızlıac F tuşlarını kullanmanız gereken oyunlar varsa (ben Age of Empires 2 de kullanıyorum) aralarında boşluk olmamasından dolayı bakmadan örneğin F5 tuşunu çok zor bulmanıza sebep olacaktır. Ek olarak membran klavyeden sonra 2 haftada alıştım tuşlar gerçekten hassas.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı