taylormomsen
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Taylor
- Meslek
- The Pretty Reckless
Sorun çözülmüyor kral kronik sorunlu bir model hunstman v3 pro ya geçtim iade edip v4 x i hiç elinde tutma klavyeyi direk iade et gitsin çok şaçma bir olaydı razer dan beklmezdim logitech alıcaktım istediğim klavyenin stogu yoktu mecbur v3 pro aldımMerhaba, konuyu sonlandırmamışsınız ürünü bir internet sitesinin indirim gecesi kampanyasına özel satın almıştım birini arkadaşıma birini de kendime almıştım iki klavyede sorunlu çıktı. Benim klavye spacebar ve W tuşu bastığımda hemen algılamıyor uzun süre basılı tutunca da algılamayı kesiyor. Çok ilginç geldi bana siz hangi açıklamayla ne yazdınız ve sorun tam olarak çözüldü mü bunları paylaşabilir misiniz?
Switchler sorunlu üniteleri arızalı değişik bir klavye alacaklara hiç almasın diyorum çünkü çok sayıda bu sorunlu klavyeden hala piyasada var hala kullanan arkadaşları bilemem benimki 2 ay içerisinde bozulmuştuMerhaba, konuyu sonlandırmamışsınız ürünü bir internet sitesinin indirim gecesi kampanyasına özel satın almıştım birini arkadaşıma birini de kendime almıştım iki klavyede sorunlu çıktı. Benim klavye spacebar ve W tuşu bastığımda hemen algılamıyor uzun süre basılı tutunca da algılamayı kesiyor. Çok ilginç geldi bana siz hangi açıklamayla ne yazdınız ve sorun tam olarak çözüldü mü bunları paylaşabilir misiniz?
Mesela elektrik çarpması gibi bir sorunda var razer klavyelerde...
Elektrik çarpması yine çok sorun değilde bu çift tıklama veya geç algılama sorunu çok absürt bir olay
İade edin geçin hocam iyi akşamlarSorun çözülmüyor kral kronik sorunlu bir model hunstman v3 pro ya geçtim iade edip v4 x i hiç elinde tutma klavyeyi direk iade et gitsin çok şaçma bir olaydı razer dan beklmezdim logitech alıcaktım istediğim klavyenin stogu yoktu mecbur v3 pro aldım
Switchler sorunlu üniteleri arızalı değişik bir klavye alacaklara hiç almasın diyorum çünkü çok sayıda bu sorunlu klavyeden hala piyasada var hala kullanan arkadaşları bilemem benimki 2 ay içerisinde bozulmuştu
Mesela elektrik çarpması gibi bir sorunda var razer klavyelerde...
Elektrik çarpması yine çok sorun değilde bu çift tıklama veya geç algılama sorunu çok absürt bir olay
Son düzenleme: