James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 23 Temmuz 2024 #11 WerBeastDu dedi: Wraith W75 öneririm. Genişletmek için tıkla... Wraith W75 almayı düşünüyorum cidden dedikleri kadar güzel klavyemi.
WerBeastDu dedi: Wraith W75 öneririm. Genişletmek için tıkla... Wraith W75 almayı düşünüyorum cidden dedikleri kadar güzel klavyemi.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 23 Temmuz 2024 #12 James Watt dedi: Wraith W75 almayı düşünüyorum cidden dedikleri kadar güzel klavyemi. Genişletmek için tıkla... Bence gayet güzel. Daha öncesinde Blackwidow Chroma ve Kemove K68 kullanmıştım. Kalite olarak 10 basar ikisine de.
James Watt dedi: Wraith W75 almayı düşünüyorum cidden dedikleri kadar güzel klavyemi. Genişletmek için tıkla... Bence gayet güzel. Daha öncesinde Blackwidow Chroma ve Kemove K68 kullanmıştım. Kalite olarak 10 basar ikisine de.
C claudia niki Picopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #13 Hayır alınmaz v4 için sadece alinabilir olan v4 produr.V4 pro için ise sarı switch olanı en iyisidir.Green switch çok sesli ve ergonomik olmuyor araç kullanilan oyunlarda.Sari switch oyun için ve daha kaliteli.V4x yerine asus tavsiye ederim
Hayır alınmaz v4 için sadece alinabilir olan v4 produr.V4 pro için ise sarı switch olanı en iyisidir.Green switch çok sesli ve ergonomik olmuyor araç kullanilan oyunlarda.Sari switch oyun için ve daha kaliteli.V4x yerine asus tavsiye ederim