enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #1 Razer Blackwidow X Chroma Mercury Edition RGB mekanik oyuncu klavyesi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Beyaz renk olmasıyla beni cezbetti, almayı düşünüyorum önerir misiniz? Razer Blackwidow X Chroma Mercury Edition RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Razer Blackwidow X Chroma Mercury Edition RGB mekanik oyuncu klavyesi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Beyaz renk olmasıyla beni cezbetti, almayı düşünüyorum önerir misiniz? Razer Blackwidow X Chroma Mercury Edition RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ekim 2017 #2 Corsair K70 LUX RGB alabilirsin. Önerim Cooler Master MasterKeys Pro L.
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #3 Sylveon dedi: Corsair K70 LUX RGB alabilirsin. Önerim Cooler Master MasterKeys Pro L. Genişletmek için tıkla... Dediğin klavyelerin beyaz renk seçeneği yok. Beyaz renk olmak kaydıyla başka marka kaliteli mekanik klavye önerileri alabilirim. Son düzenleme: 8 Ekim 2017
Sylveon dedi: Corsair K70 LUX RGB alabilirsin. Önerim Cooler Master MasterKeys Pro L. Genişletmek için tıkla... Dediğin klavyelerin beyaz renk seçeneği yok. Beyaz renk olmak kaydıyla başka marka kaliteli mekanik klavye önerileri alabilirim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ekim 2017 #4 Cooler Master Storm Mech bu klavye var fakat n-key rollover yok.
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #5 Biraz araştırma yaptım ama razer gibi beyaz, yakışıklı bulamadım. Almaya karar verdim.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ekim 2017 #6 Razer kullandığı switchler Cherry Mx ile karşılaştıralımaz kesinlikle Corsair K70 RGB veya Cooler Master Masterkeys Pro L alın.
Razer kullandığı switchler Cherry Mx ile karşılaştıralımaz kesinlikle Corsair K70 RGB veya Cooler Master Masterkeys Pro L alın.
enginbaba Megapat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 482 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #7 Sylveon dedi: Razer kullandığı switchler Cherry Mx ile karşılaştıralımaz kesinlikle Corsair K70 RGB veya Cooler Master Masterkeys Pro L alın. Genişletmek için tıkla... Beyaz istiyorum. Bende biliyorum hangi firma ne switch kullanıyor. Verdiğin ürünler siyah beni cezbetmiyor.
Sylveon dedi: Razer kullandığı switchler Cherry Mx ile karşılaştıralımaz kesinlikle Corsair K70 RGB veya Cooler Master Masterkeys Pro L alın. Genişletmek için tıkla... Beyaz istiyorum. Bende biliyorum hangi firma ne switch kullanıyor. Verdiğin ürünler siyah beni cezbetmiyor.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 8 Ekim 2017 #8 Geceleri oyun oynamıyorsanız alınabilir ama ben yinede önermiyorum.
FallenWarior Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 139 Makaleler 1 8 Ekim 2017 #9 enginbaba dedi: Beyaz istiyorum. Bende biliyorum hangi firma ne switch kullanıyor. Verdiğin ürünler siyah beni cezbetmiyor. Genişletmek için tıkla... Siyahını kullanıyorum öneririm.
enginbaba dedi: Beyaz istiyorum. Bende biliyorum hangi firma ne switch kullanıyor. Verdiğin ürünler siyah beni cezbetmiyor. Genişletmek için tıkla... Siyahını kullanıyorum öneririm.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 8 Ekim 2017 #10 @Sylveon haklısınız lakin konu sahibi, ısrarla ''beyaz renk ve beyaz tuş'' istediğini söylemiş. Daha da diretmemek gerek.
@Sylveon haklısınız lakin konu sahibi, ısrarla ''beyaz renk ve beyaz tuş'' istediğini söylemiş. Daha da diretmemek gerek.