Mustafa Eren Döker Hectopat Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #1 Razer Blackwidow x Chroma Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Logitech G810 Orion Spectrum Rgb Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Sizce hangisini tercih etmeliyim? Corsair'in klavyeleri çok iyi fakat ekolayzer efekti olan bir klavye almak istiyorum, hangisini tavsiye edersiniz?
Razer Blackwidow x Chroma Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Logitech G810 Orion Spectrum Rgb Mekanik Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Sizce hangisini tercih etmeliyim? Corsair'in klavyeleri çok iyi fakat ekolayzer efekti olan bir klavye almak istiyorum, hangisini tavsiye edersiniz?
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #2 Bu ikisi arasından Razer Blackwidow x Chroma' yı tavsiye ederim.
XXprogamer Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #3 Logitech tavsiye ederim. Razer'ın yazılımları biraz sıkıntılı.
PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2016 #4 Aynı denklem içinde bende kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyiz. Logitech en büyük avantajı mekanik olmasına rağmen daha sessiz bir tuş basımı var diye biliyorum. @Recep Baltaş @CJack60
Aynı denklem içinde bende kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyiz. Logitech en büyük avantajı mekanik olmasına rağmen daha sessiz bir tuş basımı var diye biliyorum. @Recep Baltaş @CJack60
Semih Demir Kilopat Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 798 Makaleler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Eylül 2016 #5 Ben Razer'i öneririm, bir çok kişi sevmese de benim nedense çok hoşuma gidiyor.