Razer Blade 15 alınır mı?

Bunlar daha iyi;

Kalite bakımından tatmin eder her şekilde fakat RTX 2060 bir sistem için çok tuzlu aynı fiyat 3060 olaymış keşke. Şahsen ben RTX 3060'lı bir laptopa yönelirdim ne kadar Razer olsa da... Örneğin https://www.hepsiburada.com/acer-pr...ilir-bilgisayar-nh-qauey-003-p-HBCV00000AQSSA

Razer Blade serilerinde qc sorunları bolca mevcut. Kasa kaliteli ancak donanımsal olarak çok arıza vermiş Reddit'te mevcut. Ayrıca ince kasa olduğundan soğutmada yetersiz throttle oluyor. Ayrıca İngilizce Q klavyeli ve sorun olduğunda muhatap bulamayabilirsiniz. Ağır olmasın ve Intel işlemcili arıyorsanız 10870h+RTX3060'lı Omen alabilirsiniz. Ben AMD'li olanı kullanıyorum memnunum. Intel 11800h olan Legion zamlanmış gözüküyor ve stokta yok.

Sarı sitede sıfır 3060 lısı var ama garantisiz. Bende razer bakıyorum..

Legion 5 satın aldım.

İyi yapmışsınız ama 15600 TL'ye Monster Tulpar v25.1 daha iyi bir tercih olabilirdi.
Benim bürçem maximum 15 bin TL idi ben Monster alamadım Legion 5 aldım yanına da 1000TL kulaklık aldım ama param olsa kesinlikle v25.1 alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…