18 4080 perşembe günü elime geçti herhangi bir sorununu görmedim. Aşırı bu işlerden anlamam belki gözümden kaçmış olabilir şuanlık memnunum. Sadece internette R23 ¡le yapılan teste 30bin puan aldı ben test yaptığımda 25 bin alıyorum aklıma takılan bu oldu acaba eksik bişeyler mi var
18 4080 perşembe günü elime geçti herhangi bir sorununu görmedim. Aşırı bu işlerden anlamam belki gözümden kaçmış olabilir şuanlık memnunum. Sadece internette R23 ¡le yapılan teste 30bin puan aldı ben test yaptığımda 25 bin alıyorum aklıma takılan bu oldu acaba eksik bişeyler mi var
Cihaz iyi Allah için fakat bende touchpedin altından bir cızırtı sesi geliyor ve metal bir cihaz olduğu için sanırım elektrikle ilgili bir şey ve elime ufak ufak elektrik çarpıyor sanırım. Cihaza dokunmaya korkar oldum 90bin verdiğim üründe aklımda soru işareti olsun istemiyorum. Maalesef iade edeceğim.
otomatik kalsın. masaüstünde dahili karta geçiyor (optimus). oyunlarda nvidia kartına geçiyor. sorunsuz. hem ısınma olmuyor, hem gereksiz güç çekmiyor bu şekilde.