Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Hocam 18'e göre bu 4090 çok daha sorunlu. Ben iki kez 4090lıyı iade etmek zorunda kaldım. Yine de siz bilirsiniz. Razer le kan bağımız uyuşmadı maalesef

Hocam 18'e göre bu 4090 çok daha sorunlu. Ben iki kez 4090lıyı iade etmek zorunda kaldım. Yine de siz bilirsiniz. Razer le kan bağımız uyuşmadı maalesef
Ben de cesaret edemedim zaten. İade onaylansın diye bekliyorum. Artık yeni 5000 serilerine bakarız.

Ben de cesaret edemedim zaten. İade onaylansın diye bekliyorum. Artık yeni 5000 serilerine bakarız.
Hocam hatalı ürün seçseydiniz. Benimki 1 günde iade oldu para ödemesi dahi gerçekleşti. Vazgeçtim seçeneğini seçtiğiniz için mi uzun sürüyor acaba. Bende iade onaylandı.

Hocam hatalı ürün seçseydiniz. Benimki 1 günde iade oldu para ödemesi dahi gerçekleşti. Vazgeçtim seçeneğini seçtiğiniz için mi uzun sürüyor acaba. Bende iade onaylandı.
Hatalı ürün seçtim . Bugün de onaylanmaz ise yazacağım tekrar.

Ne seçerseniz seçin, kontrol için teknik birime gidiyor.

İaden İnceleniyor seçeneğinde mi kaldı?

30 gün ek süre talep edildi önce, sonra müşteri hizmetlerini arayınca cihaz teknik servise gönderildi incelenecek dendi. Kavga dövüş 2933945 kez müşteri hizmetlerini arayarak, Twitter'dan sosyal medyadan yazarak yaklaşık 10 günde iade oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…