Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 15 Mart 2023 #1 Razer Blackshark X Deathadder V2 Gigantus Mousepad Set bu seti almayı düşünüyorum mouse pad kullanmayacağım. Kulaklık ve Mouse için alınır mı? Fiyat avantajlı midir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023
Razer Blackshark X Deathadder V2 Gigantus Mousepad Set bu seti almayı düşünüyorum mouse pad kullanmayacağım. Kulaklık ve Mouse için alınır mı? Fiyat avantajlı midir?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 15 Mart 2023 #2 Thundem dedi: Razer Blackshark X Deathadder V2 Gigantus Mousepad Set bu seti almayı düşünüyorum mouse pad kullanmayacağım. Kulaklık ve mouse için alınır mı? Fiyat avantajlı midir? Genişletmek için tıkla... Mouse pad beleşe geliyor.
Thundem dedi: Razer Blackshark X Deathadder V2 Gigantus Mousepad Set bu seti almayı düşünüyorum mouse pad kullanmayacağım. Kulaklık ve mouse için alınır mı? Fiyat avantajlı midir? Genişletmek için tıkla... Mouse pad beleşe geliyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.735 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Alınır, çok iyi fiyat.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 15 Mart 2023 #4 İçindeki DH2 mini değil düz V2 sanırım eğer öyleyse ne alınır hatta indirim altında konu açarsanız iyi olur.
İçindeki DH2 mini değil düz V2 sanırım eğer öyleyse ne alınır hatta indirim altında konu açarsanız iyi olur.
riphrid Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 831 Çözümler 17 Yer truth or consequences Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 Kulaklığı kullanıyorum, mouse'u da bir arkadaşım kullanıyor kesinlikle ikisini de tavsiye ederim. Hele bu fiyata muazzam cidden.
Kulaklığı kullanıyorum, mouse'u da bir arkadaşım kullanıyor kesinlikle ikisini de tavsiye ederim. Hele bu fiyata muazzam cidden.
Thundem Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.233 Çözümler 1 15 Mart 2023 #6 riphrid dedi: Kulaklığı kullanıyorum, mouse'u da bir arkadaşım kullanıyor kesinlikle ikisini de tavsiye ederim. Hele bu fiyata muazzam cidden. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı alırsam kasamdan dolayı kutusundan çıkan dönüştürücüyle kullanmak zorundayım. Kalite düşüşü olur mu acaba?
riphrid dedi: Kulaklığı kullanıyorum, mouse'u da bir arkadaşım kullanıyor kesinlikle ikisini de tavsiye ederim. Hele bu fiyata muazzam cidden. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı alırsam kasamdan dolayı kutusundan çıkan dönüştürücüyle kullanmak zorundayım. Kalite düşüşü olur mu acaba?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #7 3 ürünü tek tek almaya kalksan 2000'den fazla tutar kesinlikle alınır.
riphrid Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 831 Çözümler 17 Yer truth or consequences Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #8 Thundem dedi: Kulaklığı alırsam kasamdan dolayı kutusundan çıkan dönüştürücüyle kullanmak zorundayım. Kalite düşüşü olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok, olmaz. Zaten ses/mikrofon olarak ayrıştırmak için o aparatı kullanmanız lazım.
Thundem dedi: Kulaklığı alırsam kasamdan dolayı kutusundan çıkan dönüştürücüyle kullanmak zorundayım. Kalite düşüşü olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Yok, olmaz. Zaten ses/mikrofon olarak ayrıştırmak için o aparatı kullanmanız lazım.