Razer Buttle Bundle kulaklık ve K68 klavye alınır mı?

Lory7

Hectopat
Yer
Niğde
Evet arkadaşlar, düşünmekten beynim yandı cidden karar veremiyorum. Razer buttle Bundle'ı yurt dışından 1700TL'ye getirebiliyorum. K68 ise vergi almıyorlar diye biliyorum yani 1300'e gelecek. Şu an Rampage X jammer klavye ve kulaklığım var bir de Polygold farem. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neye daha çok ihtiyacınız varsa onu alın o halde. Karar vermede zorluk çektiğiniz nokta neresi pek anlayamadım.

Oyun için soruyorsanız fare daha önemli. Deathadder V2 geliyordu sanırım o sette, Battle Bundle alabilirsiniz o zaman.

Sana tavsiyem Kulaklık + mouse üzerinden gitmen. Tabi ki, klavyede oldukça sağlam switchleri olsun kasası olsun. Birini aldığın zaman, öbürü içinde kalacak. Öbürünü aldığın zaman diğeri içinde kalacak. Şahsen ileri zamanda klavye alma şansın olacak ise, beklerdim.

Battle bundle daha mantıklı, klavyenin çok pahalı olması oynayışında neredeyse hiçbir şey değiştirmeyecek ama ses kalitesi ve farenin optiği oyun için çok önemli. Arkadaşıma da Battle bundle aldırmıştım 2 hafta önce, gayet memnun.

Neye daha çok ihtiyacınız varsa onu alın o halde. Karar vermede zorluk çektiğiniz nokta neresi pek anlayamadım.

Oyun için soruyorsanız fare daha önemli. Deathadder V2 geliyordu sanırım o sette, Battle Bundle alabilirsiniz o zaman.
Hiçbirine ihtiyacım yok bahsettiğim gibi ekipmanlarım var ama yükseltmek istiyorum. Hangisini yükselteyim bilemedim.
Sana tavsiyem Kulaklık + mouse üzerinden gitmen. Tabi ki, klavyede oldukça sağlam switchleri olsun kasası olsun. Birini aldığın zaman, öbürü içinde kalacak. Öbürünü aldığın zaman diğeri içinde kalacak. Şahsen ileri zamanda klavye alma şansın olacak ise, beklerdim.
Battle bundle daha mantıklı, klavyenin çok pahalı olması oynayışında neredeyse hiçbir şey değiştirmeyecek ama ses kalitesi ve farenin optiği oyun için çok önemli. Arkadaşıma da Battle bundle aldırmıştım 2 hafta önce, gayet memnun.
Başta klavye almak için çıktım bu yola. Yani çok oyunda oynamayacağım. Kulaklığım yeterli geliyor ama fare her an gidecek gibi. Klavyemin hissiyatını hiç beğenmiyorum. Yani mouse değiştirirsem kulaklık hediye gelcek gibi düşünüyorum.

Sanırım klavye alacağım. Nedeni ise neredeyse hiçbir kusuru yok ve kaliteli. Bundle daki ürünler de güzel ama o kadar da kaliteli değil. İleride bu klavyeye yakışacak ekipmanlar alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı