Razer Chroma ARGB Controller ne işe yarar?

Buvtez

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben pek PC'den anlamıyorum ilk kez kuracağım ve bütün RGB'leri vs. tek bir yazılımdan kontrol edebileceğim bir yöntem araştırıyordum ve bu ürüne denk geldim. Bu tam olarak ne işe yarıyor?
Bunun sayesinde Razer Synapse üzerinden ASUS'un sıvı soğutmasının ekran kartının RGB'lerini değiştirebilir miyim?
Lian Li'nin fanlarının RGB'lerini değiştirebiliyor muyum?

Arkadaşlar ben pek PC'den anlamıyorum ilk kez kuracağım ve bütün RGB'leri vs. tek bir yazılımdan kontrol edebileceğim bir yöntem araştırıyordum ve bu ürüne denk geldim. Bu tam olarak ne işe yarıyor?
Bunun sayesinde Razer Synapse üzerinden ASUS'un sıvı soğutmasının ekran kartının RGB'lerini değiştirebilir miyim?
Lian Li'nin fanlarının RGB'lerini değiştirebiliyor muyum?

Kanka mantık yürüterek cevaplıyorum bu soruyu yanlış çıkarsa kusura bakma. Razer Synapse üzerinden sadece Razer ürünlerin RGB'sini ayarlayabilirsin diye biliyorum ASUS için de bir software vardır herhalde.

Edit: ROG bileşenleri için Armoury Crate adında bir software var.

Kanka mantık yürüterek cevaplıyorum bu soruyu yanlış çıkarsa kusura bakma. Razer Synapse üzerinden sadece Razer ürünlerin RGB'sini ayarlayabilirsin diye biliyorum ASUS için de bir software vardır herhalde.

Edit: ROG bileşenleri için Armoury Crate adında bir software var.
Çok teşekkür ederim dediğim bir ürün o bu işlevi mi görüyor diye merak etmiştim

Dosya Ekleri

• 534CC3E6-1886-4BC0-BFA1-D7377A5435A7.jpeg
    534CC3E6-1886-4BC0-BFA1-D7377A5435A7.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 71

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı