Arda4107 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Razer klavye ve mouse almıştımi ilk taktığımda ekrana Razer ile ilgili bir şey gelmişti Razer Chroma vs. diyordu. Ben de yazılım uygulamasıdır diye indire bastım arka planda gözüküyor ama uygulama yok. Nedir bu?
Razer klavye ve mouse almıştımi ilk taktığımda ekrana Razer ile ilgili bir şey gelmişti Razer Chroma vs. diyordu. Ben de yazılım uygulamasıdır diye indire bastım arka planda gözüküyor ama uygulama yok. Nedir bu?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Klavyedeki renkleri vb. özellikleri ayarlamaya yarıyor olarak biliyorum.
Arda4107 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: Klavyedeki renkleri vb. özellikleri ayarlamaya yarıyor olarak biliyorum. Genişletmek için tıkla... fakat ara kısmına razer yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor
Soraka Kajmer dedi: Klavyedeki renkleri vb. özellikleri ayarlamaya yarıyor olarak biliyorum. Genişletmek için tıkla... fakat ara kısmına razer yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 Arda4107 dedi: Fakat ara kısmına Razer yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Synapse yazmayı deneyin.
Arda4107 dedi: Fakat ara kısmına Razer yazdığımda hiçbir şey çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Synapse yazmayı deneyin.
Arda4107 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #5 Soraka Kajmer dedi: Synapse yazmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... yine bir şey çıkmadı
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 Arda4107 dedi: Yine bir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla... Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Bu uygulamayı indirin oradan ayarlama yaparsınız.
Arda4107 dedi: Yine bir şey çıkmadı Genişletmek için tıkla... Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com Bu uygulamayı indirin oradan ayarlama yaparsınız.
Arda4107 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #7 dosya konumuna baktım böyle gözüküyor temp dosyasında setup'u var sanırım