Razer Cobra alınır mı?

Tavsiyeniz var mı ? Kablosuz mouse a

Everest smw 487. oyuncu mouse değil ilk defa oyuncu mouse alacağım. Tavsiyeniz var mı?

Bu hoşuma gitti fiyat da çok uygun.

Maalesef yok. Ben fikir belirtmek için geldim. Bloody V7 kullandım daha önce, memnundum ama ağır mouse. Çok seviyordum ama 6 yıllık falan olmustu.

Evet bende logi G602 o yüzden değiştirdim Razer çok hafif hoşuma gitti. Büyük rahatlık. Bir de 10dk şarja koysam 1 gün rahat yetiyor. Çok hızlı şarj oluyor.

Bunu düşünürdüm ama 2000 altına pill var bende şarjlı. Ama şu anda pilsiz MSI serisi daha mantıklı. Fiyatı da 1000TL eliti var 1600 TL aralarında çok az sensör ve içindeki tuş anahtarı Omron olmasından dolayı 600 fazla ben vermezdim o farkı. Logi içindeki anahtar da Omron'du eskiden.

Kablosuz MSI al

Son düzenleme:

Yakın zamanda satın aldığım Ajazz AJ159 PRO modelini önerebilirim hocam. Uzun süre araştırdım ve bu fiyatlara daha iyisini bulamadım. Rival 3'den geçen biri olarak kesinlikle kablosuz bir mouse almanı öneririm. Mouse eline geçince aradaki farkı anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…