1000TL bütcesi olup kaliteli bir şey arayanlara duyurulur. Muazzam kaliteli değil tabii ama iş görecek kıvamda. Razer yine uzun ömürlüdür, kolay kolay bozulmaz. Razer Cobra kücük tasarımlık bir mouse. Elinizin uzunlugu 18Cm'i geçiyorsa (bilekten orta parmak ucuna kadar) sıkıntı yaşayabilirsiniz. Benim elim 18cm bir zamanlar kullanmıştım bir süreliğine. Eğer bütceniz varsa en az 300-400 ekleyip kablosuz R1 SE falan alın. Ama yok ben kabloluda kullanırım diyorsanız buyurun iyi modeldir. (ürüne gitmek için fotoğrafa tıklayın.)
Razer Kraken Tournament Edition, DeathAdder V2 Mini, Cynosa Chroma ve kısa süreliğine Black Widow, 4 ay kadar cobra vs kullandım. Hiçbirinde hiçbir problem yaşamadım. Kraken, V2 mini ve Cynosa'yı 5 yıl kullandım hocam. En son bozulmayınca sabrım tükendi sattım şu anki Aula'yı vs aldım.
Değişime gönderdiniz ama gelen sorunsuzsa sorun yok demektir. İlgilendilerse kötü bir şey değil. Eğer sıklıkla yaşadıysanız problem olur o zaman.
3. sefer ne oldu peki? Her markada, her üründe karşılaşabilirsiniz hocam. Ben Razer'ı savunmuyorum yanlış anlamayın kullanmıyorum bile şu an. Hatta almam bile şu anda. Sadece indirime girince iyi geldi.
3. sefer ne oldu peki? Her markada, her üründe karşılaşabilirsiniz hocam. Ben Razer'ı savunmuyorum yanlış anlamayın kullanmıyorum bile şu an. Hatta almam bile şu anda. Sadece indirime girince iyi geldi.
Neden uzattınız anlamadım hocam tecrübelerime dayanarak fikrimi sunum alıp almamak kişinin daha fazla araştırmasına bağlı 3. kez gönderemiyorum V2 Pro'yu çünkü garanti süresini doldurdu ve şu an bozuk olarak duruyor.
Neden uzattınız anlamadım hocam tecrübelerime dayanarak fikrimi sunum alıp almamak kişinin daha fazla araştırmasına bağlı 3. kez gönderemiyorum V2 Pro'yu çünkü garanti süresini doldurdu ve şu an bozuk olarak duruyor.