Razer Cobra kablolu vs Logitech G305 Kablosuz

cenvais

Centipat
Daha fazla  
Logitech kablosuz ama şarj olmuyor, pil büyük bir sorun. Artısı kablosuz olması, siz hangisini tercih ederdiniz?

Razer nasıl hiç bilmiyorum ama G304 (G305'in alt modeli) kullanan biri olarak gayet memnunum.

Pil konusunda endişe etmeyin çünkü Logitech'in kendi ürünleri için Hub adında bir uygulaması var oradan farenin neyi ne kadar kullanacağını seçebiliyorsunuz ve benim G304 farem kutusunda bir Duracell pil ile bearber gelmişti. Uygulamadan normal kullanımda fare lazerinin saniyede tarama sayısını 100 olarak ayarlayın, CS gibi rekabetçi online oyunlarda ise 1000. Bu şekilde saniyelik tarama sayısını 100 ile 1000 arasında değiştirerek pil kullanımından tasarruf etme imkanı tanıyor size.

Ben olsam yine gider o kablosuzu alırım çünkü kablolu fareler hem masada boş karmaşaya sebep oluyor hem de dikkat etmediğinizde, kablosu çekilince Allah'ına kavuşuyor fare.

Ben g pro x Superlight 2, deathvadder v3 pro, öncesinde v2pro, zowie ec2 ve son olarak g502x kullanmış birisi olarak Razer cobra derim. Esasında bütün bu denediğim mouseları Razer cobraya alternatif ararken denedim. Ancak her seferinde 700 liralık mouseme geri döndüm. Özellik dav v3 ve gpx 2 ile oyun oynadığım günler hayatımda en kötü oyun oynadığım zamanlardı. Face it 10 levelden 8 levele düşmüştüm.

Razer cobra ne dense, hareket kabiliyetimin en yüksek olduğu mouse. Mantığını çözmüş değilim ama öyle. Tavsiye ederim sonuna kadar.

G 305 ise bildiğin tuğla. Asla tavsiye etmem. Yani shape i esasında fena değil ama ağır bir mouse g305.

Senin bütçen var mı yok mu? Sen söyle işte.

Yok hocam.

Ben G PRO X Superlight 2, deathvadder V3 Pro, öncesinde v2Pro, Zowie EC2 ve son olarak G502X kullanmış birisi olarak Razer Cobra derim. Esasında bütün bu denediğim fareleri Razer Cobra'ya alternatif ararken denedim. Ancak her seferinde 700 liralık mouseme geri döndüm. Özellik dav V3 ve gpx 2 ile oyun oynadığım günler hayatımda en kötü oyun oynadığım zamanlardı. Face it 10 levelden 8 levele düşmüştüm.

Razer Cobra ne dense, hareket kabiliyetimin en yüksek olduğu mouse. Mantığını çözmüş değilim ama öyle. Tavsiye ederim sonuna kadar.

G 305 ise bildiğin tuğla. Asla tavsiye etmem. Yani shape i esasında fena değil ama ağır bir mouse g305.

Anladım hocam teşekkürler. Cobra'yı herkes tavsiye ediyor tercihimi ondan yana kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı