F fesmisko Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Logitech G203 kullanıyorumdum ve bir zaman sonra bozuldu ve yenisini aldım ama yeni aldığım Logitech G203 de fareyi yüzeye değmeden kaydırınca imleç hareket ediyordu bende Razer cobraya geçmek istiyorum onda böyle bir sorun var mı acaba?
Logitech G203 kullanıyorumdum ve bir zaman sonra bozuldu ve yenisini aldım ama yeni aldığım Logitech G203 de fareyi yüzeye değmeden kaydırınca imleç hareket ediyordu bende Razer cobraya geçmek istiyorum onda böyle bir sorun var mı acaba?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Cobrada lod 1 CD veya 1 CD'den düşük olması lazım.
F fesmisko Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #3 Paper.C dedi: Cobrada lod 1 CD veya 1 CD'den düşük olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yani fareyi az bir şey masadan yukarı kaldırıp indirdiğimde imleç hareket etmez değil mi?
Paper.C dedi: Cobrada lod 1 CD veya 1 CD'den düşük olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yani fareyi az bir şey masadan yukarı kaldırıp indirdiğimde imleç hareket etmez değil mi?