TheWildGuy Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...0100-r3m1-optik-kablolu-fiyati,223063350.html Ben mouse almak istiyorum, gözüme Razer'ın bu faresini kestirdim. Alınır mı? Alınmaz mı merak ettim. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouse var mıdır? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...0100-r3m1-optik-kablolu-fiyati,223063350.html Ben mouse almak istiyorum, gözüme Razer'ın bu faresini kestirdim. Alınır mı? Alınmaz mı merak ettim. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouse var mıdır? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 23 Temmuz 2024 #2 Kullanıyorum kötü değil ama sana kalmış. Artı 0 Eksi
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.224 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 TheWildGuy dedi: Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Ben mouse almak istiyorum, gözüme Razer'ın bu faresini kestirdim. Alınır mı? Alınmaz mı merak ettim. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouse var mıdır? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fingertip tutuyorsanız ve eliniz 17-18 cm arası ise alınır ancak palm tutuyorsanız ve eliniz büyük ise SS Prime daha iyi bir tercih olur. Artı 0 Eksi
TheWildGuy dedi: Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Ben mouse almak istiyorum, gözüme Razer'ın bu faresini kestirdim. Alınır mı? Alınmaz mı merak ettim. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka mouse var mıdır? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Fingertip tutuyorsanız ve eliniz 17-18 cm arası ise alınır ancak palm tutuyorsanız ve eliniz büyük ise SS Prime daha iyi bir tercih olur.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 23 Temmuz 2024 #4 Alinir, Steelseries Prime'a da bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS TheWildGuy Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 ElderAssassin dedi: Fingertip tutuyorsanız ve eliniz 17-18 cm arası ise alınır ancak palm tutuyorsanız ve eliniz büyük ise SS Prime daha iyi bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Evou dedi: Alinir, Steelseries Prime'a da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben pek steelseries prime ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Fingertip tutuyorsanız ve eliniz 17-18 cm arası ise alınır ancak palm tutuyorsanız ve eliniz büyük ise SS Prime daha iyi bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Evou dedi: Alinir, Steelseries Prime'a da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben pek steelseries prime ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 23 Temmuz 2024 #6 TheWildGuy dedi: Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Ben pek steelseries prime ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hyperx Pulsefire Haste vardi su an fiyatlari nasil bilmiyorum fakat onu da tavsiye edebilirim. Artı 0 Eksi
TheWildGuy dedi: Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Ben pek steelseries prime ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Hyperx Pulsefire Haste vardi su an fiyatlari nasil bilmiyorum fakat onu da tavsiye edebilirim.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 23 Temmuz 2024 #7 TheWildGuy dedi: Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Ben pek SteelSeries Prime'ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Sadece SS Prime alabilirsin. Cobra Haste falan minimal kalır. Artı 0 Eksi
TheWildGuy dedi: Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Ben pek SteelSeries Prime'ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Sadece SS Prime alabilirsin. Cobra Haste falan minimal kalır.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.224 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #8 TheWildGuy dedi: Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Ben pek steelseries prime ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Pulsefire Raid bakabilirsiniz ancak SS Prime elinize daha iyi oturur diye düşünüyorum. Raid daha büyükmüş bu arada büyük el için daha iyi olabilir, tutuş olarak Palm tutuyorsanız ikisi de iyi. Son düzenleme: 23 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
TheWildGuy dedi: Az önce elimi bilek çizgisinden ölçtüm ve 20cm miş. Bilemedim açıkçası öneriniz var mıdır? Ben pek steelseries prime ı beğenmiyorum. Başka önerileriniz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Pulsefire Raid bakabilirsiniz ancak SS Prime elinize daha iyi oturur diye düşünüyorum. Raid daha büyükmüş bu arada büyük el için daha iyi olabilir, tutuş olarak Palm tutuyorsanız ikisi de iyi.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 24 Temmuz 2024 #9 Evou dedi: Hyperx Pulsefire Haste vardi su an fiyatlari nasil bilmiyorum fakat onu da tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... @belirsizz dislike sebebi? Artı 0 Eksi
Evou dedi: Hyperx Pulsefire Haste vardi su an fiyatlari nasil bilmiyorum fakat onu da tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... @belirsizz dislike sebebi?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 24 Temmuz 2024 #10 Evou dedi: HyperX PulseFire Haste vardi su an fiyatlari nasıl bilmiyorum fakat onu da tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Evou dedi: @belirsizz dislike sebebi? Genişletmek için tıkla... Eli çok büyük. O ele o mouse olmaz.Gereksiz yere dislike atmam ben. Artı 0 Eksi
Evou dedi: HyperX PulseFire Haste vardi su an fiyatlari nasıl bilmiyorum fakat onu da tavsiye edebilirim. Genişletmek için tıkla... Evou dedi: @belirsizz dislike sebebi? Genişletmek için tıkla... Eli çok büyük. O ele o mouse olmaz.Gereksiz yere dislike atmam ben.