EmirEskici Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Uzun zamandır mouse arıyorum ve bugün BİM'de 1000TL'ye düşmüştü. Wraith'deki fareler mı yoksa cobra mı alınmalı?
Uzun zamandır mouse arıyorum ve bugün BİM'de 1000TL'ye düşmüştü. Wraith'deki fareler mı yoksa cobra mı alınmalı?
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.148 Çözümler 9 24 Haziran 2025 #2 EmirEskici dedi: Uzun zamandır mouse arıyorum ve bugün BİM'de 1000TL'ye düşmüştü. Wraith'deki fareler mı yoksa cobra mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... Tutuş şekline uygunsa gayet iyi ve yeterli bir mouse aslında. Ben Basilisk V3 alırken buradakiler DeathAdder önermişti de tasarımı kötü logo falan çok zor görünüyor üstünde. Cobra'da RGB var.
EmirEskici dedi: Uzun zamandır mouse arıyorum ve bugün BİM'de 1000TL'ye düşmüştü. Wraith'deki fareler mı yoksa cobra mı alınmalı? Genişletmek için tıkla... Tutuş şekline uygunsa gayet iyi ve yeterli bir mouse aslında. Ben Basilisk V3 alırken buradakiler DeathAdder önermişti de tasarımı kötü logo falan çok zor görünüyor üstünde. Cobra'da RGB var.
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 12 24 Haziran 2025 #3 Cobra, teknik özellik anlamında 1000 TL'yi hak etmiyor. Fiyatının böyle olması biraz markadan dolayı.
Cobra, teknik özellik anlamında 1000 TL'yi hak etmiyor. Fiyatının böyle olması biraz markadan dolayı.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.148 Çözümler 9 24 Haziran 2025 #4 Wraith'dekileri çok bilmiyorum da burada genelde VXE R1 öneriyorlar F/P olduğu için.