I imgenius Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.672 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Aralık 2024 #11 technope dedi: Konu için teşekkürler. İhtiyaç yok ama aldım. Ziraat ile 1500 tl üzerine 100 tl puan da verir almayı düşünen varsa. Öyle daha da uyguna gelmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben aldım kkartı ile nadil veriyor hocam.?
technope dedi: Konu için teşekkürler. İhtiyaç yok ama aldım. Ziraat ile 1500 tl üzerine 100 tl puan da verir almayı düşünen varsa. Öyle daha da uyguna gelmiş oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben aldım kkartı ile nadil veriyor hocam.?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.020 Çözümler 25 16 Aralık 2024 #12 Zam gelmis, alanlara hayirli olsun.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.140 Çözümler 11 16 Aralık 2024 #13 imgenius dedi: Ben aldım kkartı ile nadil veriyor hocam.? Genişletmek için tıkla... Almadan önce kampanyaya katılırsanız satın alım sonrası direkt puan yansıyor. Kampanya: E-Ticaret Alışverişlerinize Toplam 500 TL Bankkart Lira | E-Ticaret | Kampanyalar | Bankkart Her bankanın kampanyalarını aktif olarak kullanmak iyi oluyor.
imgenius dedi: Ben aldım kkartı ile nadil veriyor hocam.? Genişletmek için tıkla... Almadan önce kampanyaya katılırsanız satın alım sonrası direkt puan yansıyor. Kampanya: E-Ticaret Alışverişlerinize Toplam 500 TL Bankkart Lira | E-Ticaret | Kampanyalar | Bankkart Her bankanın kampanyalarını aktif olarak kullanmak iyi oluyor.
I imgenius Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.672 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Aralık 2024 #14 85 gram olması biraz üzdü.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 16 Aralık 2024 #15 Alıp almama konusunda git gel derken indirim bitti.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.092 Çözümler 6 Yer Pendik 16 Aralık 2024 #16 EmreCanTuna dedi: Alıp almama konusunda git gel derken indirim bitti. Genişletmek için tıkla... Ben direkt alacaktım bitmiş
EmreCanTuna dedi: Alıp almama konusunda git gel derken indirim bitti. Genişletmek için tıkla... Ben direkt alacaktım bitmiş
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 16 Aralık 2024 #17 Kaan Öner dedi: Ben direkt alacaktım bitmiş Genişletmek için tıkla... Pusu atalım belki tekrar girer.
Kaan Öner dedi: Ben direkt alacaktım bitmiş Genişletmek için tıkla... Pusu atalım belki tekrar girer.
mazor Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #18 technope dedi: Almadan önce kampanyaya katılırsanız satın alım sonrası direkt puan yansıyor. Kampanya: E-Ticaret Alışverişlerinize Toplam 500 TL Bankkart Lira | E-Ticaret | Kampanyalar | Bankkart Her bankanın kampanyalarını aktif olarak kullanmak iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... keşke almadan önce göreydim
technope dedi: Almadan önce kampanyaya katılırsanız satın alım sonrası direkt puan yansıyor. Kampanya: E-Ticaret Alışverişlerinize Toplam 500 TL Bankkart Lira | E-Ticaret | Kampanyalar | Bankkart Her bankanın kampanyalarını aktif olarak kullanmak iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... keşke almadan önce göreydim