Razer Cobra Pro vs ASUS ROG harpe ace Aim Lab

İkisi arasından ASUS da ikisine de bu parayı vermek saçmalık. El boyutun ve tutuş şeklin nedir?

ASUS'un parasına 500 daha koy yeni çıkan Beast Xden al kesinlikle Razer falan olacak diyorsan dav3 Pro al üzmez.

İkisi de alınmaz. Bu paraya hiç alınmaz.

İkisi arasından ASUS da ikisine de bu parayı vermek saçmalık. El boyutun ve tutuş şeklin nedir?

El orta belki ortanın azıcık üstü, tutuş şeklim fingertip.

ASUS'un parasına 500 daha koy yeni çıkan Beast xden al kesinlikle Razer falan olacak diyorsan dav3 Pro al üzmez.

İkisi de alınmaz. Bu paraya hiç alınmaz.

Geçen sene aldığım mouse arıza verdiği için İncehesap üzerinden ürün değişimi yapmam gerekiyor V2 Pro kalmamış ellerinde. Yoksa zaten bunlara girmem, V3 Pro değişimi talep ettim ama olumlu sonuç geleceğini düşünmüyorum o yüzden bu ikisini düşündüm ona göre yönlendirirseniz sevinirim.

V3 Pro Türkiye'ye adım bile atmadı olmaması normal. Düzenleme: Viper V3 Pro sandım.

Tam şu an kontrol ettim yanıt gelmiş, 2072 TL fiyat farkı istiyorlar sitede V3 satış fiyatı 6700 TL mantıklı gelmedi değil şu an.

V3 derken DeathAdder V3 Pro'dan mı bahsediyorsunuz Viper V3 Pro'dan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…