Razer Cobra Pro vs Viper V2 Pro

wrâithx

Kilopat
Rtingsden bakınca aralarında neredeyse fark yok (ağırlık hariç). Sizce hangisini almak daha mantıklı? Hangisi sorunsuz yıllarca gider?
Şimdiden iyi Sosyaller dilerim <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Cobra pronun scroll kroniği olduğunu duymuştum.

@504117

Kullanıyorum bende bu COBRA var söktüm içini komple yaparım diye PCB ye lehimlemişler rulman içerde boş dönüyor, scroll da plastik 6 gen giriş yeri var keşke demir olsaymış.

@504117

Kullanıyorum bende bu COBRA var söktüm içini komple yaparım diye PCB ye lehimlemişler rulman içerde boş dönüyor, scroll da plastik 6 gen giriş yeri var keşke demir olsaymış.
Evet hocam bir çok kişinin scrolldan şikayetçi olduğunu duydum.

Viper V2 Pro mu alınmalı yani hocam.
İki seçenek sunmuşsunuz zaten eğer net bir bütçe belirtirseniz bir şeyler tavsiye edebilirim.

Evet hocam bir çok kişinin scrolldan şikayetçi olduğunu duydum.

Hocam bunun macrosu çok iyi bu arada logitech software 60 CPS atarken bununla 90 CPS atabiliyorum, 1 tane daha eksi olarak yazacağım bir şey var bu RAZER acayip arka planda servis çalıştırıyor, macrosu iyi olduğu için kullanıyorum yoksa salıcam bunu

Hocam bu arada logitech'in macrosunu ben daha çok beğeniyorum, epey ayrıntılı bir macro sistemi var ama farelerini beğenmiyorum işte.

Evet hocam birçok kişinin scrolldan şikayetçi olduğunu duydum.

İki seçenek sunmuşsunuz zaten eğer net bir bütçe belirtirseniz bir şeyler tavsiye edebilirim.

Bütçeye çok bakmayın çünkü yurt dışında yaşyıorum buradaki fiyatlandırma Türkiye'deki farklı yani sadece mouse iyi mi değil mi onu soruyorum.

Bütçeye çok bakmayın çünkü yurt dışında yaşyıorum buradaki fiyatlandırma Türkiye'deki farklı yani sadece mouse iyi mi değil mi onu soruyorum.
Elinin boyutuna göre illaki razer istiyorsan deathadder v3 pro(Büyük el) alabilirsin, farklı mouse istersen de g prox superlight(Orta büyüklükte el), daha farklı istersen ve orta büyüklükte elin varsa zowie EC2-CW alabilirsin ben kablolusunu kullanıyorum aşırı memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…