Razer Cobra Pro vs Viper V2 Pro

Yani hocam Viper veya cobra falan önermiyorsunuz sanırım, açıkçası büyük bir elim yok orta denebilir. Zowie bakmak lazım eğer burada var ise.

Yani hocam Viper veya cobra falan önermiyorsunuz sanırım, açıkçası büyük bir elim yok orta denebilir. Zowie bakmak lazım eğer burada var ise.
Şöyle söyleyebilirim: Cobra ve deathadder essential mouse tekerleği kronik, razer viper pro kullandım (viper 2 pro için bir şey diyemem) sol click bozuldu hala daha kenarda yatıyor. Logitech kullandım g203 vs vs onlarda da kronik sorunlar var. Bu zamana kadar çok fazla mouse kullandım diyebilirim en beğendiklerim deathadder v3 pro oldu(Elime büyük geldiği için değiştirdim.), ikincisi dragonfly f1 pro baya güzel tepki süresi vardı ve aşırı hafifti çok iyi bir kablosuz fareydi(Onuda elime küçük geldiği için değiştirdim), son olarak hali hazırda kullandığım zowie ec2-c var hem sensör açısından, hem malzeme kalitesi, hem orta elliyim(bilekten orta parmak sonuna kadar 17 cm ) elime tam olarak oturmasından dolayı bu farede kaldım ve değiştirmeyi düşünmüyorum. Hatta şuan yeni sensöre geçmelerini bekliyorum 3395'e filan geçiş yaparlarsa direkt alacağım.

Dragonfly F1 Pro benim ülkemde yok, şu an seçenekler olarak Logitech, Razer, Zowie var bunlar birisini almak zorundayım başka seçenek yok çünkü.

Dragonfly F1 Pro benim ülkemde yok, şu an seçenekler olarak Logitech, Razer, Zowie var bunlar birisini almak zorundayım başka seçenek yok çünkü.
Zowie deneyebilirsin zaten e sporcular için tasarlanan farelerden tak çalıştır kullanıp gerekli ayarları bi iki tuşla halledebiliyorsun tek eksisi uygulama desteği (macro), renkli ışıklar vs yok. Gerçi dtadder v3 proda da rgb yoktu diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

Şu an biraz araştırdım hocam Zowie kabloluymuş ben kablosuz mouse arıyordum, yüksek ihtimalle Viper V2 Pro alacağım çünkü Logitech fareleri biraz pahalı.

Şu an biraz araştırdım hocam Zowie kabloluymuş ben kablosuz mouse arıyordum, yüksek ihtimalle Viper V2 Pro alacağım çünkü Logitech fareleri biraz pahalı.
Zowie ec2-c kablolu modeldir, zowie ec2-cw ise aynı modelin kablosuzudur iyi araştırın. Viper v2 pro almak istiyorsanız hayırlı uğurlu olsun.

Zowie EC2-C kablolu modeldir, Zowie EC2-cw ise aynı modelin kablosuzudur iyi araştırın. Viper V2 Pro almak istiyorsanız hayırlı uğurlu olsun.

Pardon o zaman başkasına bakmışım, Viper iyi bir seçim mi bilmiyorum hocam ondan dolayı zaten bu konuyu açtım, son kez soracağım hocam sizce iyi bir tercih mi Viper V2 Pro.

Pardon o zaman başkasına bakmışım, Viper iyi bir seçim mi bilmiyorum hocam ondan dolayı zaten bu konuyu açtım, son kez soracağım hocam sizce iyi bir tercih mi Viper V2 Pro.
Arkadaşın da dediği gibi viper kronik sorunluymuş, ben sana razer deathadder v3 pro da önerdim. Ben yardım edeceğim kadar yardım ettiğimi düşünüyorum bundan sonra kararsızlığını kendi içinde çözersin çünkü sürekli aynı şeyleri söyletip duruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…