Razer Cobra vs DeathAdder V3

togiee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 4 gün önce cobra aldım. V3 indirime girmiş. Geçmeye değer mi? FPS oyunlarında çok fark yaratır mı? Gereksiz harcama yapmak istemiyorum. 165Hz kullanıyorum. İşlemci Ryzen 5 7600.

Merhaba, 4 gün önce cobra aldım. V3 indirime girmiş. Geçmeye değer mi? FPS oyunlarında çok fark yaratır mı? Gereksiz harcama yapmak istemiyorum. 165Hz kullanıyorum. İşlemci Ryzen 5 7600.
Teknik olarak Deathadder daha iyi ama ergonomi ve tutuşunuz için Cobra daha uygun olabilir mouse için bence elinize oturması öncelik. İkinci sırada teknik geliyor ben 700 TL 'ye Cobra aldım kullanıyorum sorunsuz Deathadder büyük geliyor. İkisi kasa olarak farklı olduğu için aslında kıyaslanacak modeller değil bence.

İade edip V3 alabilirsiniz.

İade etme şansım yok. Mağazadan aldım.

Essential'dan geçtim. Essential'a göre elime daha iyi oturuyor. V3'te aynı boyutlardaymış. Sanırım cobra ile devam edeceğim.

Cobra eline küçük geliyorsa iade et. Diğer türlü cobra üzmez.

Fark yaratmaz mı FPS oyunlarında?

İade etme şansım yok. Mağazadan aldım.

Essential'dan geçtim. Essential'a göre elime daha iyi oturuyor. V3'te aynı boyutlardaymış. Sanırım cobra ile devam edeceğim.

Fark yaratmaz mı FPS oyunlarında?
Hissedemeyeceğiniz farklar yaratır. Katılıyorum diğer arkadaşa fiyat farkına değeceğini sanmıyorum. Cobra elinize biraz daha iyi oturuyorsa bu daha büyük bir fark yaratır.

Cevap yazan herkese teşekkürler. Cobra ile devam edeceğim.

Cevap yazan herkese teşekkürler. Cobra ile devam edeceğim.
Benzer fare arayışında olunca sormak istedim. Cobra ile 1 yılı aşkın kullanım sonrasında herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…