Razer Cobra vs Razer Cobra Pro

catwn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an kullanmakta olduğum mouse Razer Cobra kablolu mouse. Aynı ebatlarda kablosuzu da mevcut ancak FPS oyunlarında kablosuz tavsiye etmiyorlar pek, haliyle kafam karıştı. Özellik olarak bakıldığında Pro olan yani kablosuz versiyonunda Focus Pro 30K sensör var, kablolusunda ise PixArt 3349 sensörler mevcut. Ayrıca kablosuz olanda hızlanma 70G, tarama hızı 750 IPS olarak görünüyor. Kablolusunda ise bu değerler 35G ve 300 IPS. Kablosuz kullanmayı çok istiyorum, sizce alsam performans olarak memnun kalır mıyım? Yani kablolusundan daha kötü olma ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an kullanmakta olduğum mouse Razer Cobra kablolu mouse. Aynı ebatlarda kablosuzu da mevcut ancak FPS oyunlarında kablosuz tavsiye etmiyorlar pek, haliyle kafam karıştı. Özellik olarak bakıldığında Pro olan yani kablosuz versiyonunda focus Pro 30k sensör var, kablolusunda ise PixArt 3349 sensörler mevcut. Ayrıca kablosuz olanda hızlanma 70G, tarama hızı 750 IPS olarak görünüyor. Kablolusunda ise bu değerler 35G ve 300 IPS. Kablosuz kullanmayı çok istiyorum, sizce alsam performans olarak memnun kalır mıyım? Yani kablolusundan daha kötü olma ihtimali var mıdır?

Kablolu mouse alınmaz kendim Razer Cobra kullanıyordum iyi bir mouse ancak kablo aşırı derecede rahatsız ediyor özellikle valorantra neon oynarken kablonun sarkmasından kanser olup kablosuz mouse a geçtim önerim kesinlikle Pro versiyonu almanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı