Eliniz 17-18-19 cm ise,
Fingertip-relaxed claw tutuş için Razer Cobra.
Ama palm ağırlıklı tutuyorsanız SS Prime daha uygun olur.
Ortalama el kişiden kişiye değişiyor bu arada ölçü belirtin siz gene de.
Bu arada düz Prime daha iyi bence Plus'dan, Plus olanda çınlama sorunu mevcut.
Hocam cobrayı kullanmıyorsanız lütfen önermeyin 19cm ele cobra ne afedersiniz şeyim gibi shape i var o mouse aldığıma pişmanım elime oturmuyor kafayı yemek üzereyim valorantta adam vuramazsın o mouse ile sinirden masayı kırdım almayın aldırtmayınEliniz 17-18-19 cm ise,
Fingertip-Relaxed Claw tutuş için Razer Cobra.
Ama Palm ağırlıklı tutuyorsanız SS Prime daha uygun olur.
Ortalama el kişiden kişiye değişiyor bu arada ölçü belirtin siz genede.
Bu arada düz Prime daha iyi bence Plus'dan, Plus olanda çınlama sorunu mevcut.
Fingertip tutuyorum elim de 18 cm Razer Cobra'yı kullandım benim için tam uyumlu oldu. Tabii kişiden kişiye göre değişir çoğunluk Palm tutuyor.Hocam cobrayı kullanmıyorsanız lütfen önermeyin 19cm ele cobra ne afedersiniz şeyim gibi shape i var o mouse aldığıma pişmanım elime oturmuyor kafayı yemek üzereyim Valorant'ta adam vuramazsın o mouse ile sinirden masayı kırdım almayın aldırtmayın.
Hocam cobrayı kullanmıyorsanız lütfen önermeyin 19cm ele cobra ne afedersiniz şeyim gibi shape i var o mouse aldığıma pişmanım elime oturmuyor kafayı yemek üzereyim valorantta adam vuramazsın o mouse ile sinirden masayı kırdım almayın aldırtmayın
Fingertip tutuyorum elim de 18 cm Razer Cobra'yı kullandım benim için tam uyumlu oldu. Tabii kişiden kişiye göre değişir çoğunluk palm tutuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.