Razer Cobra vs SteelSeries Prime Plus

ind31x

Picopat
Daha fazla  
Genel olarak FPS oyunları oynuyorum, elimi pençe şeklinde tutuyorum. SteelSeries Prime Plus ve Razer Cobra arasında kaldım. Elim ortalama bir el. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eliniz 17-18-19 cm ise,
Fingertip-Relaxed Claw tutuş için Razer Cobra.
Ama Palm ağırlıklı tutuyorsanız SS Prime daha uygun olur.
Ortalama el kişiden kişiye değişiyor bu arada ölçü belirtin siz genede.
Bu arada düz Prime daha iyi bence Plus'dan, Plus olanda çınlama sorunu mevcut.

Son düzenleme:
Eliniz 17-18-19 cm ise,
Fingertip-relaxed claw tutuş için Razer Cobra.
Ama palm ağırlıklı tutuyorsanız SS Prime daha uygun olur.
Ortalama el kişiden kişiye değişiyor bu arada ölçü belirtin siz gene de.

Hocam cobrayı kullanmıyorsanız lütfen önermeyin 19cm ele cobra ne afedersiniz şeyim gibi shape i var o mouse aldığıma pişmanım elime oturmuyor kafayı yemek üzereyim Valorant'ta adam vuramazsın o mouse ile sinirden masayı kırdım almayın aldırtmayın.

Eliniz 17-18-19 cm ise,
Fingertip-Relaxed Claw tutuş için Razer Cobra.
Ama Palm ağırlıklı tutuyorsanız SS Prime daha uygun olur.
Ortalama el kişiden kişiye değişiyor bu arada ölçü belirtin siz genede.
Hocam cobrayı kullanmıyorsanız lütfen önermeyin 19cm ele cobra ne afedersiniz şeyim gibi shape i var o mouse aldığıma pişmanım elime oturmuyor kafayı yemek üzereyim valorantta adam vuramazsın o mouse ile sinirden masayı kırdım almayın aldırtmayın

Hocam cobrayı kullanmıyorsanız lütfen önermeyin 19cm ele cobra ne afedersiniz şeyim gibi shape i var o mouse aldığıma pişmanım elime oturmuyor kafayı yemek üzereyim Valorant'ta adam vuramazsın o mouse ile sinirden masayı kırdım almayın aldırtmayın.

Hocam cobrayı kullanmıyorsanız lütfen önermeyin 19cm ele cobra ne afedersiniz şeyim gibi shape i var o mouse aldığıma pişmanım elime oturmuyor kafayı yemek üzereyim valorantta adam vuramazsın o mouse ile sinirden masayı kırdım almayın aldırtmayın
Fingertip tutuyorum elim de 18 cm Razer Cobra'yı kullandım benim için tam uyumlu oldu. Tabii kişiden kişiye göre değişir çoğunluk Palm tutuyor.

Fingertip tutuyorum elim de 18 cm Razer Cobra'yı kullandım benim için tam uyumlu oldu. Tabii kişiden kişiye göre değişir çoğunluk palm tutuyor.

Ben claw tutuyorum ve elim 18cm bir de formlarda 18 cm için ideal diyorlar sanki kullanmışlarda, hocam fingertip tutuyorsanız farenin arkasındaki yükseklik ile işiniz yoktur demektir eğer palm ya da claw ise işkence gibi 50TL'lik mouse alırım ondan rahat ve farenin arka alt tarafından ortaya doğru incelik var yani işkence resmen üstüne üstlük mat dokulu neymiş terletmez ve kaydırmazmış sie oradan en ufak teri tutuyor sıkı tutsam bile elimden kayıyor lanet olası mouse!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı