Xorak makrolu 8000 DPI RGB mouse kullanıyorum. Ultra bir oyuncu değilim mouse delisi de değilim ama kaliteli bir mouse alma hevesim var. CS2 oynuyorum yüksek fiyatlara çıkmayacağım.
Modeller;
Razer Cobra kablolu,
SteelSeries Rival 3,
SteelSeries Rival5,
Razer DeathAdder Essential.
Sizce hangisini neden almalıyım? Ssr5 ile 3 çok mu farklı? 3 alsam yeter mi? Kaliteli arıyorum arkadaşlar. Elimdeki fareden sonra bana level attıracak mouse hangisi? Çok mutlu olurum yardımcı olursanız.
Çok ufak mouseları sevemiyorum. logitechin var 500 liralık filan ilgimi çekmemişti ama bu güzel gibi duruyor. Sene diğerlerinden daha mı mantıklı acaba.
Çok ufak fareleri sevemiyorum. Logitech'in var 500 liralık filan ilgimi çekmemişti ama bu güzel gibi duruyor. Sene diğerlerinden daha mı mantıklı acaba.
Ufak değil, tam tersi biraz büyük. Dediklerimi yapın bir. Attığınız modellerden daha F/P. Essential kaç yıllık fare almayın. Rival 3 lod sorunlu. Rival 5 parasına değmez.
Ufak değil, tam tersi biraz büyük. Dediklerimi yapın bir. Attığınız modellerden daha F/P. Essential kaç yıllık fare almayın. Rival 3 lod sorunlu. Rival 5 parasına değmez.
Lod sorun dediğim mouse kaldırınca bile algılıyor. Fareyi biraz havaya kaldırınca algılamamasını beklersiniz, fakat o algılıyor. O yönden Prime daha iyi.
bunu iptal edip prime'ı mı alayım acaba ama yarın gelir bu bakarım beğenmezsem iade ederim amazondan aldım illa ki kabul ederler bence iadeyi kutuyu açsam da