OmrExe
Centipat
Daha fazla  

Valorant'ta düşük FPS değerleri gördüğümden dolayı Razer Cortex uygulamasını indirdim. 40 FPS'lerde dolaşan değeri 130 FPS değerine kadar taşıdı. Fakat artık Razer Cortex'e giremiyorum. Uygulama kısayoluna tıklıyorum fakat ekrana uygulama gelmiyor sadece gizli simgeler bölümünde bulunuyor. Tıklayıp Razer Cortex'e bastığım zaman da hiçbir şey olmuyor.

Güncellemeleri denetledim. Yeni sürüm yok.

Yeniden yüklemeyi, görev yöneticisinden kapatıp tekrar açmayı hatta %appdata% dan uygulama ayarlarını silip tekrardan denendim. Fakat işe yaramadı. Çözümleriniz benim için çok değerli.
Bu açılmıyor oluştuğu zaman ne yaptığımı uzunca hatırlamaya çalıştım. Microsoft Edge bilgisayarı yoruyor diye Edge'yi silmiştim. Edge'yi yükledikten sonra sorunum çözüldü.
...

Güncellemeleri denetledim. Yeni sürüm yok.
Yeniden yüklemeyi, görev yöneticisinden kapatıp tekrar açmayı hatta %appdata% dan uygulama ayarlarını silip tekrardan denendim. Fakat işe yaramadı. Çözümleriniz benim için çok değerli.
Bu açılmıyor oluştuğu zaman ne yaptığımı uzunca hatırlamaya çalıştım. Microsoft Edge bilgisayarı yoruyor diye Edge'yi silmiştim. Edge'yi yükledikten sonra sorunum çözüldü.
...

Son düzenleme: