Msc01 Kilopat Katılım 9 Eylül 2018 Mesajlar 138 28 Ocak 2021 #11 Dimensity dedi: Razer Cortex gerçekten gereksiz işlemleri kapatıyor ve RAM kullanımını azaltıyor doğru. Ama kazandırdığı RAM'i kendisi harcıyor öyle düşün. Genişletmek için tıkla... O zaman ben Razer Cortex ile deneyim olmazsa kullanmam. Mert Erik dedi: Wise Game boosterdan başka bir şey önermem. Genişletmek için tıkla... Razer Cortex'den iyi midir?
Dimensity dedi: Razer Cortex gerçekten gereksiz işlemleri kapatıyor ve RAM kullanımını azaltıyor doğru. Ama kazandırdığı RAM'i kendisi harcıyor öyle düşün. Genişletmek için tıkla... O zaman ben Razer Cortex ile deneyim olmazsa kullanmam. Mert Erik dedi: Wise Game boosterdan başka bir şey önermem. Genişletmek için tıkla... Razer Cortex'den iyi midir?
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #12 Hocam Razer Cortex'i deneyin. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.