X xpBaran Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #11 vahşet123 dedi: Bazı bilgisayar hızlandırma programları zaten gereksiz şeyleri kapatmak için yazılmış. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Kendin el ile yapman daha sağlıklı. Techopat'ta birçok makale var. Göz atabilirsiniz
vahşet123 dedi: Bazı bilgisayar hızlandırma programları zaten gereksiz şeyleri kapatmak için yazılmış. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Kendin el ile yapman daha sağlıklı. Techopat'ta birçok makale var. Göz atabilirsiniz
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 17 Nisan 2021 #12 Hüsnü_Çoban dedi: Hocam bir optimize etmeden bir de optimize ederek dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda yapamam maalesef . Yarın atabilirim. Zaten YouTube'da vardır büyük ihtimalle. Fakat şöyle diyeyim 70 FPS alıyordum Minecraft'ta. Optimizasyon sonrası oyun akıcı hale geldi. FPS'im 120'lere çıktı. Tabii bu Minecraft gibi bir oyunda . xpBaran dedi: Gerek yok. Kendin el ile yapman daha sağlıklı. Techopat'ta birçok makale var. Göz atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bu ve bunun gibi programlar zaten bunun için yapılmış şeyler. Kolay, hızlı ve güvenli .
Hüsnü_Çoban dedi: Hocam bir optimize etmeden bir de optimize ederek dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda yapamam maalesef . Yarın atabilirim. Zaten YouTube'da vardır büyük ihtimalle. Fakat şöyle diyeyim 70 FPS alıyordum Minecraft'ta. Optimizasyon sonrası oyun akıcı hale geldi. FPS'im 120'lere çıktı. Tabii bu Minecraft gibi bir oyunda . xpBaran dedi: Gerek yok. Kendin el ile yapman daha sağlıklı. Techopat'ta birçok makale var. Göz atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bu ve bunun gibi programlar zaten bunun için yapılmış şeyler. Kolay, hızlı ve güvenli .
Mr bean32 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #13 ardarda13 dedi: Valorant'ta oyunumu bozdu. Valheim'de 2 kat FPS artış sağladı. Garip bir program. Genişletmek için tıkla... 2 kat FPS artmış gibi gösteriyor sadece gram etki etmiyor bence.
ardarda13 dedi: Valorant'ta oyunumu bozdu. Valheim'de 2 kat FPS artış sağladı. Garip bir program. Genişletmek için tıkla... 2 kat FPS artmış gibi gösteriyor sadece gram etki etmiyor bence.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 17 Nisan 2021 #14 Mr bean32 dedi: 2 kat FPS artmış gibi gösteriyor sadece gram etki etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi bazı oyunlarda etkili olabiliyor .
Mr bean32 dedi: 2 kat FPS artmış gibi gösteriyor sadece gram etki etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi bazı oyunlarda etkili olabiliyor .
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #15 Mr bean32 dedi: 2 kat FPS artmış gibi gösteriyor sadece gram etki etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz anlamadım. Oyunda evin içinde 60-70 fps değerleri alırken 120 almaya başladım gemide giderken okyanusta 160 fps alıyorum.
Mr bean32 dedi: 2 kat FPS artmış gibi gösteriyor sadece gram etki etmiyor bence. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz anlamadım. Oyunda evin içinde 60-70 fps değerleri alırken 120 almaya başladım gemide giderken okyanusta 160 fps alıyorum.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.461 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Nisan 2021 #16 ardarda13 dedi: Ne demek istediniz anlamadım. Oyunda evin içinde 60-70 fps değerleri alırken 120 almaya başladım gemide giderken okyanusta 160 fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun o gemi , okyanus falan severim.
ardarda13 dedi: Ne demek istediniz anlamadım. Oyunda evin içinde 60-70 fps değerleri alırken 120 almaya başladım gemide giderken okyanusta 160 fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi oyun o gemi , okyanus falan severim.
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #17 vahşet123 dedi: Hangi oyun o gemi , okyanus falan severim. Genişletmek için tıkla... Valheim.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 17 Nisan 2021 #18 416227 dedi: Güzel rehber. Ve ASUS GPU Tweak 2 ile de optimize edebilirsiniz, performans moduna alabilirsiniz ortalama 3 kat FPS artışı sağlamıştı bende. Genişletmek için tıkla... OC modu mu aktif ettiniz hocam ? Yoksa gelişmiş ayarlardan elle mi ayar yaptınız ?
416227 dedi: Güzel rehber. Ve ASUS GPU Tweak 2 ile de optimize edebilirsiniz, performans moduna alabilirsiniz ortalama 3 kat FPS artışı sağlamıştı bende. Genişletmek için tıkla... OC modu mu aktif ettiniz hocam ? Yoksa gelişmiş ayarlardan elle mi ayar yaptınız ?
Mr bean32 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #19 benmuhammed dedi: Yazdığım gibi bazı oyunlarda etkili olabiliyor . Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir ben sadece FPS göstergesinin yanlış olduğunu söylemek istedim.
benmuhammed dedi: Yazdığım gibi bazı oyunlarda etkili olabiliyor . Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir ben sadece FPS göstergesinin yanlış olduğunu söylemek istedim.
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Nisan 2021 #20 AsLegolas dedi: OC modu mu aktif ettiniz hocam ? Yoksa gelişmiş ayarlardan elle mi ayar yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt en başta OC denedim o zaman laptop kullanıyordum ve çok ısınıyordu bundan dolayı Performans moduna aldım başka bir ayar yapmadım.
AsLegolas dedi: OC modu mu aktif ettiniz hocam ? Yoksa gelişmiş ayarlardan elle mi ayar yaptınız ? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt en başta OC denedim o zaman laptop kullanıyordum ve çok ısınıyordu bundan dolayı Performans moduna aldım başka bir ayar yapmadım.